Gyilkos a hómezőn

Bakancslistához adom
The Cold Heart of a Killer
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai kalandfilm, 84 perc, 1996

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A kutyatenyésztésből és szánhúzásból élő Jesse súlyos anyagi gondokkal küzd: ha rövid időn belül nem fizet, a bank mindenét, még a kutyáit is elviszi, ráadásul volt férje azzal fenyegeti, hogy fiúkat magához veszi. Egyetlen esélye marad, hogy egyenesbe jöjjön, ha fogata megnyeri a világ legnehezebb szánhúzóversenyét. Ám újabb csapás éri, amikor öccse, a fogat hajtója különös baleset szenved. Így kénytelen maga indulni az Iditarodon, melynek fődíja ötvenezer dollár. A nagy nyereményért azonban akad a versenyzők között olyan is, aki bármire, akár gyilkosságra is képes...

Stáblista:

Szereplők

Jessie Arnold
Alex Jensen
Bomber Gates
Matthew Arnold
Dave Haggerty

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Owl 2014 szept. 01. - 23:27:39 8/10
Meglepõdtem, hogy 96-os a film, azt hittem régebbi eresztés. A történet kicsit egyszerû, de a tálalás megfelelõ. Leginkább azoknak ajánlom, akik szeretik a szánhúzó kutyulikat és a jeges alaszkai tájat. Mivel ez egy krimi, megemlíteném, hogy a versenyzõk "kiesése" elég jól komponált a minimalista környezethez képest, valamint az izgalom is jól van adagolva.
Van persze pár hiba, de összességében jó szórakozás végignézni, jók a karakterek, a lepukkant faházak, a környezet. Szinte csak Charles Bronson hiányzik belõle.