Hallgatag város

Bakancslistához adom
Silent City
holland-luxemburgi-belga filmdráma, 90 perc, 2012

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Rosa, a fiatal szakács Japánba utazik, hogy megtanulja a halfilézés művészetét a híres Kon mestertől, Japán legjobb halséfjétől. Rosa kommunikációs nehézségekkel küzd, egyre magányosabb lesz a tisztításra váró halkupacok mögött. A letört és elkeseredett lány végül egy éjszakai bárban kezd dolgozni, ahol japán üzletembereket szórakoztat. Egy szörnyű éjszaka után, amikor az egyik vendég erőszakoskodik vele, Rosa az étterem halastavában találja magát. Végre kezdi megérteni a halakat, és Kon mester tanítványa lehet.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
digitalisnomad 2013 jún. 02. - 18:44:06
Még csak az elejénél tartok a filmben,de ezek a japcsik tényleg ilyen bunkerek,nem igaz hogy nem "lehet" egy rohadt kedves szót szólni egy külföldi lányhoz.Hülye felsõbbrendû banda!(vagy legalább is ezt hiszik magukról)
solyomzuzo 2013 máj. 16. - 22:22:08 Előzmény pinkaqua19
Egyetértek, és plusz még tetszett is!
pinkaqua19 2013 ápr. 20. - 13:53:00
Szeretem ha egy film lassú, ez megvolt. Szeretem ha nincs túlbonyolítva egy történet. Ez is megvolt. Szeretem a belga/holland filmeket. Ez is rendben. Szeretem a nagy mély mondandókat, ugyanakkor nem szeretem a befejezetlen filmeket. Ebben sem volt hiba. Szeretem ha finom mozzanatokkal jeleznek drámai helyzeteket. Még ez is pipa.

De ez a film mindezek ellenére nem tetszett.
Egy szóban össze lehet foglalni, alázat. Ennek nagyon hosszúra nyújtott körbejárása. Errõl szól. Unalmas volt, nem tetszett.