Szalonnás rántotta fagylalt formában. Csiga kása. Burgonyaszirom szárítási eljárással készítve. Heston Blumenthal ételhez való viszonya legalább annyira forradalmi, mint amennyire eredeti. "Fat Duck" nevű éttermében, melyet 2005-be a világ legjobb éttermének választottak, Blumenthal óriási sikereket ért el az ún. molekuláris gasztronómia jegyében készült étlapjával, melynek fogásai alapjaiban térnek el a hagyományos ízű és halmazállapotú ételektől. Most pedig a brit gasztronómia kedvenc ételeit veszi sorba: a pitéktől a fish and chipsig minden étel sorra kerül és Heston kezei alatt izgalmas és újszerű kreációvá változik.
Hagyja magát elvarázsolni! A BAFTA-díjas sorozat a TV Paprika műsorán.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások