Hetty Wainthropp nyomoz

Bakancslistához adom
Hetty Wainthropp Investigates
angol vígjátéksorozat, 50 perc, 1996

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Hetty Wainthropp (Patricia Routledge) küldetéstudattal rendelkező nő. Hatvanadik születésnapján úgy dönt, itt az ideje, hogy a helyi postahivatalban végzett kisegítő munkájánál valami komolyabbat csináljon. "Nem vagyok hatvan, és nem is leszek annyi; nem vagyok idős, és nem csatlakozom semmiféle klubhoz" - közli férjével, és ehhez tartja is magát.
A sors a 17 éves zsebtolvaj, Geoff Shawcross felbukkanásával kínál lehetőséget és lökést Hettynek, hogy tényleg új, izgalmasabb életet kezdjen. Nyomozóirodát alapít, és azokra az esetekre áll rá, amelyek felgöngyölítéséhez a rendőrségnek nincs elég erőforrása - akár eltűnt személyek felkutatására is vállalkozik. Robert, a sokat megélt férj igazán csak akkor kezd el aggódni, mikor Hetty bejelenti, hogy asszisztensnek az enyveskezű fiút veszi fel, mert - mint mondja - mindenkinek szüksége van egy hűséges társra.
Az első részben a nyugdíjas Mary titokzatos halála kelti fel Hetty figyelmét: gyanút fog, mikor egy fiatal pár pénzt követel a néni nevében. Sima csalási ügy, vagy annál jóval többről van szó?

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?