Hidrofóbia

Bakancslistához adom
The Drownsman
kanadai horror, 88 perc, 2014

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Egy baleset következményeképp Madison élete végérvényesen megváltozott. Mivel nem képes felidézni, hogy mi történt vele miután a víz alá került, egyre erősödő hidrofóbia lesz úrrá rajta. Mivel nem sikerül elengednie a múlt démonait és a fóbiája is egyre rosszabbodik, barátai úgy érzik, hogy közbe kell avatkozniuk. A szeánsz azonban nem úgy sikerül, ahogy eltervezték és Madisonnal együtt ők is a sötét erő célkeresztjébe kerülnek.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
nikato 2021 márc. 27. - 15:17:24 2/10
Nagyon gyenge!
3/10
ResidentEvil 2018 jún. 02. - 18:20:20 3/10
Harmatgyenge,aki jó horrort akar látni ne ezt nézze meg.
2/10
nikato 2016 okt. 25. - 16:17:24 2/10
Valahogy ez nem jött be nekem. :D
1/10
amon tobin 2015 dec. 31. - 22:52:59 1/10
dupla nulla. ezt a kommentet sem éri meg. ja, de annak, aki még gondolkodna. ha tartalmas kikapcsolódásra vágysz, akkor felejtsd el.
Németh Andrea Mariann 2015 aug. 23. - 22:34:29 Előzmény feketevipera
A flitteres csizmàtòl mèg senki emberfia nem ijedt be. Gondoltam jò kis horror lesz, de igazàn òriàsit tèvedtem. Annyira sajnàlom, mert megijedtem az elejètõl, azt hittem, a realitàs talajàn marad. Valahogy jobban fèlek a hihetõ horroroktòl. Ez egy zagyvasàg ostoba fordulatokkal ès sìrò lànyokkal.
feketevipera 2015 júl. 21. - 20:45:28
Megnéztem, mert kíváncsi voltam, mi szemetet lehet még az emberek nyakába zúdítani. Hát olyan is volt, mint amilyenre számítottam, értékelhetetlen, nagyon harmatgyenge akármi. Se nem ijesztõ, se nem gusztustalan, kicsit lassan indul a történet, aztán pedig a közepétõl kezdve sablonosan elkezdenek fogyatkozni az emberek. Szerintem a rutinos horrornézõ unalmasnak találhatja az egészet, a film legnagyobb baja, hogy megpróbál titokzatos, izgalmas és rémisztõ lenni, de nem jön össze. Igaz, van egy meglepõ fordulat a fõszereplõ csajjal kapcsolatban, de talán ennyi az összes pozitívum. Elég nehéz újat mondani ebben a gyilkolászós témában, ráadásul valószínûleg nem is hatalmas költségvetésbõl készítették el a filmet, a gyilkosunk is inkább mintha nevetséges lenne, semmint ijesztõ. Végül is ha valaki képes a helyén kezelni ezt a produkciót, és nem vár el elõzetesen túl sokat tõle, akkor valószínûleg nem is fog csalódni, mert pont annyit is fog kapni. Amúgy az eredeti címben szereplõ szóösszetételt kétségtelenül nehéz lenne ütõsen lefordítani magyarra, így most szerintem nem kell szekálnunk azokat, akik a magyar címet kitalálták a filmhez, mert a ritka kivételek egyikeként talán többet is mond, mint az eredeti (attól függetlenül is, hogy azért mégsem magyar az a magyar cím).