Hoppá!

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar koncertfilm, 88 perc, 2012

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

A Budapest Bár Hoppá! című lemeze tíz héten keresztül vezette a magyarországi lemezeladási listát, mára már dupla platinalemez lett. Az előző koncertszínház sikerén felbuzdulva a Hoppá! zenei anyagára építve újabb előadást hozott létre a csapat 2011. októberében, ahol az ismert zenészek és énekesek színészként is fellépnek. A Hoppá! színpadán egy budapesti tér elevenedik meg a hatvanas évekből. Éjféltől másnap éjszakáig követhetjük nyomon a piactér és a vendéglő életét, ahol Kiss Tibi a kolbászsütő, Ferenczi György a vendéglőtulajdonos, Lovasi András pedig egy messziről érkezett vidéki vendég. A zenés őrület főszereplője Farkas Róbert és zenekara, ők húzzák egyre bravúrosabban a talpalávalót, amíg a végső jelenetben megnyílik a Pokolbár kapuja. A Karzat Színházzal közös produkciót Pál Kálmán tervezte és rendezte.

A Hoppá! koncertszínház felvétele 2012. április 23-án készült a MOM Kulturális Központban.

A Budapest Bár zenekar tagjai: Farkas Róbert (hegedű), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (tangóharmonika, zongora), Farkas Richárd (bőgő), Kisvári Ferenc (dob)
Ének: Behumi Dóri, Ferenczi György, Frenk, Keleti András, Kiss Tibor, Kollár?Klemencz László, Lovasi András, Németh Juci, Rutkai Bori, Szűcs Krisztián

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
poljakov 2012 jún. 30. - 23:34:34
Ez a Farkas Róbert egy állat. Persze nomen est omen. :) De Ferenczi Gyuri is nagyon jól tolja, és Lovasi sem különben.