Hülyeség nem akadály

Bakancslistához adom
Stupid Stupid Man
amerikai-ausztrál vígjátéksorozat, 2006

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

A méret a lényeg! Legalábbis ezt vallják annál a férfimagazinnál, ahol ugyan nő, azaz Anne az úr, ám az észt a férfiak osztják. A kapuzárás előtt álló Carl, a legyet röptében is Nick, a Liam Neeson-hasonmás Dave és a szűzies Ross átlagosnak látszó emberek, akár közöttünk is élhetnének, pedig nyilvánvalóan lököttek. Dinkák, de kitartók, akiknek küldetésük van: hónapról hónapra meg kell tölteniük az újságot csinos bikinis lányokkal, élvezhető, polgárpukkasztó és főleg sikamlós tartalommal.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Nick Driscoll
Carl Van Dyke
Dave Muir
Tina Carmody
Anne Cassidy
Ross Hampton
Carol Van Dyke

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
XDX 2011 máj. 15. - 23:02:40 Előzmény jeffero
Én általában nézem, ha észreveszem, hogy van.
Hmm 3,3 azért ennél sokkal jobb, 5-6 minimum van.
jeffero 2011 máj. 14. - 11:36:07 Előzmény jeffero
Talán mégis leadják újra az elejétõl, vagy csak elírás?
Szombat éjjelre az 1. évad 1. részét jelzi a mûsorújság, ám vasárnapra a évad utolsó részét. És az IMDb szerint van belõle 2. évad is.
Bár párszor belekapcsoltam 1-2 percre, de nem tûnt annyira nagy számnak, így lehet, hogy feleslegesen idegeskedtem múltkor rajta, hogy lemaradtam róla, hisz valójában nem is veszett el semmi értékes. A kimaradt részek hiányában inkább nem is erõlködtem, hogy ilyen késõi idõpontban nézzem vagy felvegyem.
offtopic
jeffero 2011 ápr. 17. - 02:16:35
Gratulálok az RTL-nek az idétlen idõponthoz!
Sikerült ma is bealudni elõtte. Éjjel 2-kor ki nézi egyeltalán ezt?
Ráadásul a kezdési idõpontot se sikerült eltalálniuk, mert a mûsorújság 2:00-ra írta, a teletext 1:50-re, aztán szerintem 2:05 és 2:10 között kezdhették. 1:50-tõl vártam, aztán 2:00 után bealudtam. Be kellett volna programoznom...
feketevipera 2011 márc. 24. - 20:03:09
Az elsõ rész után nem estem hasra, pár jelenet volt, amikor elmosolyodtam, de úgy összességében nekem kicsit kevés volt, már ha egyszer vígjátéknak hirdetik (talán bekavart nekik a "comedy" mûfaji meghatározás, illetve inkább némi fekete humort véltem felfedezni a történetben). Viszont nem látom kiírva, hogy mikor folytatják a sorozatot, lehet, hogy csak ezt az egy részt adták le?