Az "ételekkel való kísérletezés" legtöbbünk számára azzal egyenlő, hogy egy újabb gasztronómiai stílussal próbálkozunk. De a Michelin-csillagos séf, Vineet Bhatia számára ez valóban új csemegék feltalálását jelenti. Az ananászos curry és a csokoládés samosa csak néhány a mesteri fogásaiból. India egész területét beutazza, helyi élelmiszereket gyűjt be és meglepő találékonysággal varázsolja el és át azokat. Egyedi főzési stílust követ, és egy-egy új ízzel áll elő minden egyes alkalommal.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások