James Martin ismét útra kel, ezúttal a prominens francia vidéket, Bretagnet megcélozva, hogy felelevenítse szakácstanoncként átélt kalandjait. Minden reggelt a helyi piacon kezdve séfünk ötletszerűen bevásárol a szívéhez legközelebb álló alapanyagokból, amiket utánna a szabad ég alatt varázsol pompázatos fogásokká. A sorozat tíz epizódját méltán ajálhatjuk nem csak a francia konyha híveinek, de utazási célt keres világjáróknak is.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Hozzászólások
metan
2014 márc. 23. - 01:39:55
"A borjú hús akkor jó sütve, ha rózsaszín a közepe."
Baszki, ha valami nyers, az nyers. De nem én vagyok a mesterszakács...
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások