Katonazsaru

Bakancslistához adom
Red Cap
angol filmsorozat, 60 perc, 2003

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az EastEnders egykori sztárja, Tamzin Outhwaite katonai nyomozóként tér vissza a képernyőre ebben a sorozatban, a megalkuvásra képtelen Jo McDonagh szerepében. Az őrmestert most helyezték át a Királyi Katonai Rendőrség civiliruhás elit osztagához, amely olyan ügyekben nyomoz, ahol az elkövető vagy a sértett a Birt Hadsereg tagja. Jonak már rögtön az első ügy során bizonyítania kell rátermettségét, és egyúttal meg kell próbálnia elfogadtatni magát egy olyan összeszokott csapattal, amely az újoncokat mindig barátságtalanul és fenntartásokkal fogadja.
A beilleszkedést nem könnyíti meg sem Jo keményfejű és cinikus főnöke, Burns törzsőrmester (Douglas Hodge), sem pedig a segítőkészséggel hadilábon álló Roper őrmester (James Thornton), aki egyáltalán nincs elragadtatva a lány jelenlététől és tehetségétől. Az egész csapatban csak egyetlen kolléga, Hornsby őrmester (Gordon Kennedy) tűnik jóindulatúnak.
A legelső részben a nyomozóosztag egy hadgyakorlaton lelőtt tizedes ügyében kezd vizsgálatot; a titkok és rejtélyek pedig egyre gyarapodnak, mikor kiderül, hogy a vétkes katona kulacsában lévő víz LSD-t tartalmazott.

Stáblista:

Szereplők

Jo McDonagh katonai nyomozó
Kenneth 'Kenny' Burns törzsőrmester
Philip 'Hippie' Roper őrmester
Bruce Hornsby őrmester
Giles Vicary

Hozzászólások

Szerinted?