Kreuzfahrt ins Glück: Hochzeitsreise nach Montenegro

Bakancslistához adom
német drámasorozat, 2015

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
grosz_i 2023 nov. 24. - 11:30:03 9/10

Mézeshetek - 22. Nászút Montenegróba (2015)

Mivel Andrea esküvőszervező eltörte a lábát, párjának és volt férjének egyedül kell elkísérnie a nászpárt montenegrói útjára. Amint a Stefan fedélzetre kerül, újabb kihívás vár rá: Mivel a nyugdíjas-otthont felújítási munkálatok miatt átmenetileg bezárták, édesanyja, Friederike spontán úgy dönt, elkíséri fiát az útra. Stefan természetesen örül a határozott idős nőnek. Ám amikor kiderül, hogy anyja szeretett kutyáját, Henryt a fedélzetre csempészte, a dolgok több szempontból is bonyolultabbá válnak.

Katja és Carlo Petelin összeházasodnak, Carlo húga, Mia kíséretében, aki bátyja legnagyobb aggodalmára egy félénk, »könyvmoly«, akit csak a könyvek borítói között megbújó férfiak érdeklik. Carlo uralkodó természete azonban nem csak Miának okoz gondot.
Menyasszonya, Katja is rájön, hogy minél közelebb kerülnek hazájához, Montenegróhoz, Carlo annál macsóbb lesz. Amikor pedig kiderül, hogy a Carlo a tudta nélkül vett egy nyaralót, máris ott az első komoly válság a fiatal pár között.

Luise és Jens Müller nászútjukon is rájönnek, hogy nem tudnak mindent egymásról: Luise Magnus fiának, Mariusnak az anyja. Feleségével, Marie-vel együtt azonnal a születés után örökbe fogadták csecsemőként. Az a tény, hogy Luise eltitkolta Jens előtt, hogy már szült egy gyereket és felkínálta örökbefogadásra, Marius pedig nem tudta, hogy Marie és Magnus őt örökbe fogadta, cseppet sem könnyíti ez meg a dolgát. Végül, de nem utolsósorban Stefan édesanyja, Friederike Montenegróban keresi, és meg is találja a gyermekkori kedvesét, Petkót, aki szerzetesként ott él egy kolostorszigeten...