Krokodilok bölcsessége

Bakancslistához adom
The Wisdom of Crocodiles
angol thriller, 98 perc, 1998

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Steven Grlscz irigylésre méltó fiatalembernek tűnik - sikeres az üzleti életben, elbűvölő egyéniség és minden nőt képes elcsábítani. Azonban egy szörnyű titkot rejteget.

Barátnője meghal egy autóbalesetben, amelynek következtében Steven összekerül Maria Vaughnnal. A súlyosan depressziós Mariát Steven tartja vissza attól, hogy a metró elé vesse magát Londonban.

Egy újabb véletlen találkozás megerősíti a kialkulófélben lévő érzelmeket. Egyik este Steven egy jegygyűrűvel jelenik meg, a két fiatal egymás karjába omlik. Maria boldogsága kézzelfogható, Steven iránti szerelme teljes. Pontosan erre várt a férfi, aki Maria szenvedélyének tetőpontján megöli a nőt...
Forgalmazó: Budapest Film

Stáblista:

Szereplők

Steven Grlscz
Maria Vaughan
Toll Bridge Attendant
Mr. Nancarrow
Anna Levels
Healey nyomozó
Roche őrmester

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
tortura 2014 aug. 12. - 14:45:43
Hát, kérdõjelek bennem is maradtak. Mondjuk igen, ennyi. Volt egy hangulata a filmnek. Olyan egyszer nézõs fajta. Jude Law tökéletes választás ilyen szerepre. Olyan zavart tekintete van szerencsétlennek, hogy maszkírozni sem kell, meg megjátszania sem magát.
olahmiki1959 2014 aug. 12. - 03:13:18
Én végignéztem.
Eléggé elvont film, de volt egy hangulata, fordulatok is voltak benne, Jude Law színészi játéka nagyon megfogott, egyszer érdemes volt megnézni, bár maradtak bennem kérdõjelek.
1/10
gimbiikeeh 2013 nov. 13. - 10:32:58 1/10
Rég láttam ennyire elvont filmet. Nem tetszett, inkább végig se néztem. Feléig bírtam.

1/10