Nekromancia

Bakancslistához adom
Necromentia
amerikai horror, 82 perc, 2009

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

A heroinfüggő szadista, a nekrofília megszállottja és egy bosszúszomjas férfi megpróbálja megnyitni a pokol kapuját azáltal, hogy egy ősi, okkult térképet vájnak egy vonakodó áldozat húsába. A három, látszólag egymástól különböző férfi olyan erőket hoz működésbe, amelyek meghaladják az emberi értelmet. Hagen a szeretőjét akarja visszahozni a halálból. Travis a fivérét veszítette el, és csatlakozni akar hozzá a túlvilágon. Morbiust pedig azok árulták el, akiket szeretett, és most visszatér a halálból, hogy bosszút álljon. Mellettük feltűnik egy különös férfi, aki a világ titkait védi.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Sátán_Követe 2012 okt. 25. - 15:38:06 10/10
Nem tudja valaki annak a számnak a címét, ami azalatt a jelenet alatt megy, amikor Travis megkínozza a kikötözött nõt pénzért?
10/10
Sátán_Követe 2012 okt. 20. - 18:50:52 10/10
Nekem az egyik kedvenc filmem ebben a mûfajban, egyértelmû, hogy 10/10. Egyedi történet, helyszínek, figurák, és látványvilág, teljesen egyedi sötét és nyomasztó a hangulata és még sorolhatnám, engem lenyûgözött.

***SPOILER*** gyanús

Nem értem az elõttem hozzászólót, hogy mi volt számára értelmetlen a történetben. Volt eleje is és vége is, közben mindenre választ kapott a nézõ, ami nem volt világos, szépen minden kiderült a végére. Végülis az volt a fõ szála szerintem a történetnek, hogy bemutatta Morbius egy egyszerû süket jólelkû pultos fiúból hogyan vált egy lelketlen ocsmány démonná a pokolban, azáltal, hogy elfogadta az alkut, hogy bosszút állhasson Hagenen- mindezt Travis segístégével. (Persze azt már érdekes hogy elfelejtette a Pokolban, hogy Elizabeth okozta a vesztét, nem pedig Hagen...)
4/10
petyus1988 2012 júl. 13. - 18:19:04 4/10
Hú ez aztán értelmetlen. Mintha Motel és Fûrész keveréke lenne valami szürreális narkós álomvilágban.