Neveletlenek, avagy az állatok nyelvén

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Keressük Magyarország legneveletlenebb állatait! Ha nem minden úgy alakult, ahogy képzelte, állatterapeutánk a helyszínen segít.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
ginkobiloba 2014 febr. 03. - 23:50:48 10/10
Az ivartalanítás is nézõpont kérdése. Az olaszoknál pl. csak a kóbor kutyákat ivartalanítják állami pénzen, de visszaengedik õket utána az utcára, hogy szabadon éljenek.
Egy felelõs állatbarát vagy ivartalanítja a környezetében szaporodó embereket is, vagy FÖLÖSLEGESEN és IGAZI OK NÉLKÜL az állatait sem. :-)

A "Póráz két végén" sorozatban a szakértõ, amikor egy harapós kutyával nem tudott mit kezdeni, rábeszélte a gazdát, hogy altassák el a kutyát. Ennél szakmaiatlanabb kutyaoktatót életemben nem láttam. Egy másik epizódban a kicsi ketrecet, amiben a gazdik a kutyájukat tartották a lakásban, nehogy az eb garázdálkodjon, egy nagyobb ketrecre cserélte a nõ.
Nem igazán hasonlítható össze a ténykedése a Neveletlenekkel, ahol az ott feltûnt kutyaoktató mostanra az egyedüli, aki pl. azért küzd, hogy egy olyan állatellenes országban, mint a miénk, ahol kriminalizálják a póráz nélküli kutyasétát, legyen olyan vizsgarendszer, ami igazolhatja egyes gazdik képességét, hogy hallgat rájuk a kutyájuk.
Korom Gábor csak Cezar Milanhoz mérhetõ. Egy csomóan köszönhetjük neki a jó viszonyunkat a kutyánkkal.
Szerintem egy csomóan rajongtunk a Neveletlenekért, bár én csak ismétlésben láttam.
Az efféle sorozatokban jó esetben mindig az derül ki, hogy az a viselkedésminta, amit a gazdi követ, nem célravezetõ. Volt egy másik szakértõ is, de õrá inkább úgy emlékszem, hogy õ volt az ellenpont, aki inkább csak megnevettet. Õt valószínûleg arra is használták, hogy hülyét csináljon az idióta állattartókból, akik legálisan kínozhatják a kedvenceiket.
vuky20 2009 aug. 19. - 08:47:05 Előzmény cseppo
Sajnos tényleg elég gyengére sikerült ez a mûsor...
Bár már az is csoda, hogy létezik ilyen mûsor kicsiny hazánkban... Csányi Vilmos nemzetközi hírû etológus, gondolom a mûsorban szereplõ hölgy az Õ tanítványa. A "szakértõ" srác elég siralmas, olyan igénytelen a fizimiskája, hogy attól rögtön lecsúszott szarnak tûnik az egész mûsor:(
Az összehasonlítás jogos, bár Victoria Stilwell sokkal jobban magyaráz, határozottabb, magabiztosabb... Bár ez megint csak költségvetés, hiszen a póráz 2 végén-ben sem sikerül minden azonnal, több órányi felvételbõl vágják össze a végeredményt. Ha erre lenne lehetõség, akkor a mûsor is színvonalasabb lehetne, a sok bénázás helyett több tanulságot is le lehetne vonni...
1/10
cseppo 2009 júl. 28. - 18:45:17 1/10 Előzmény Mudi
Ez a mûsor egy silány koppintása a spektrumon lévõ a póráz két végén címû mûsornak. gagyi szar. a magyar tv csak erre képes
Mudi 2009 júl. 02. - 13:37:56 Előzmény oncogito
Igazad van, de sajnos a magyar állattartók nagy részének még ezek a közhelyek is újdonságok, olyan dolgok, hogy pl. minden nap kéne sétáltatni a kutyát, nem pedig kikötni vagy kennelbe zárni, ezért én nagyon örülök, hogy van ez a mûsor.
2/10
oncogito 2009 jún. 23. - 18:52:39 2/10
A mai adásnál igen rossz néven veszem, hogy el lett marasztalva a kutyatartó, hogy a kutyusát kiheréltette.
Csodálkozva kérdezte a "szakértõ", hogy miért?
Hát azért, kedves szakértõ, hogy ne legyen annyi kutya, hogy ne legyen felesleges szaporulat, hogy a meglevõ sokszázezer keserves sorsu kutyákon segítsenek inkább és ne a bizonytalan sorsuakat szaporítsák!
A "szakértõ" nem nagyon látszik szakértõnek, rendre közhelyeket mond -- a póráz két végén gyenge másolata a film.
Kár, mert oktató jellegûnek kellene lennie, de nem az.