New Europe Poker Open

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A New Europe Poker Open egyedülálló kezdeményezés Magyarországon. Most először hirdettek meg ilyen nagyszabású, nevezési díj mentes Texas Hold'em versenyt.
A verseny célja, hogy összegyűjtse azokat az amatőr és profi játékosokat, akik egyre nagyobb számban játsszák ezt az izgalmas pókerjátékot kaszinókban, kártyatermekben, vagy akár otthon, baráti társaságban. A versenyt szándékosan nevezési díj mentesen hirdették meg, hogy a jelentkező játékosoknak semmilyen költsége ne legyen az indulással. Így azok is kipróbálhatják magukat komoly versenykörülmények között, akik egyébként csak költségmentes hobbiként űzik ezt a sportot. A cél megteremteni a játék presztízsét, közösségét.

A New Europe Poker Open már a verseny tényleges indulása előtt is jelentős sikert könyvelhetett el. Minimális kampánnyal, 6 nappal a meghirdetés után a selejtezőre meghirdetett 2520 szék maradéktalanul betelt. Ez rekordlétszám rekordidő alatt a magyar pókerversenyek történetében. A jelentkező pótjátékosokkal együtt a létszámot 3000 fővel zárták le.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
cirmuli 2007 dec. 29. - 14:43:22
Érdekelt volna, néztük volna a közvetítést, de sajnos nagy gáz hogy a reklámozott mûsor két alkalommal fél-fél percre, majd a legizgalmasabb résznél, a vége elõtt negyedórára sötétbe burkolózott, megszakadt. Így lemaradtunk a javáról. Nem hiszem hogy ez csak nálunk történt, a többi adó remekül jött, az RTL Klubnak sem képe sem textje nem volt. Néhány informáló szót azért megért volna a dolog a csatorna részérõl.