Nőből is megárt a sok

Bakancslistához adom
The Bikini Carwash Company II
amerikai vígjáték, 89 perc, 1993

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
The Cortez 2022 jún. 17. - 21:54:46 4/10
A Bikinis kocsimosó sokkal idétlenebb folytatása. A sztori több tekintetben hasonlít az első részéére, a megvalósítás még mindig nagyon amatőr és továbbra is műanyag mellekben, fos rock 'n' roll track-ekben + nevetséges jelenetekben tobzódik a film. Itt már állandóak a filléres vágások, ráadásként a készítők vérciki hanghatásokkal teszik felejthetetlenné az alkotást. Vannak új karakterek, akik rohadtul röhejesek, de legalább lehet rajtuk röhögni. Ennek az epizódnak valamivel nagyobb a szórakoztató faktora, mivel sikerült felfejlődnie egy annyira szar, hogy már jó szintre.
10/10
sagem 2018 dec. 15. - 20:34:28 10/10
Melissa, Rita, és Sunny sikeres vállalkozók, akik szeretnék a cégüket megnagyobbítani. Ezért elfogadják egy Sanders nevű pénzember kétmillió dolláros üzleti ajánlatát és későn jönnek rá, hogy átverték őket. A vállalat megmentéséhez mindössze öt nap áll a rendelkezésükre. A nőknek ragyogó ötlete támad: szerveznek egy tv-műsort szexis fehérneműk non-stopbemutatására, így remélve összeszedni a szükséges
pénzt. Lehet azonban, hogy mindez mégsem elég?!
5/10
moti77 2015 ápr. 19. - 02:21:28 5/10
Idióta f*sz, aki kitalálta ennek a filmcímét. Ez a Bikinis kocsimosó 2. része, még a címében is benne van. Akkor nem igen látta az elsõ részt az a f*szfej, aki kitalálta ennek a filmcímét. De ez már köztudott, hogy rengeteg filmcímeket ferdítenek feleslegesen.

Csakis a csajok miatt adok 5 pontot, ha nem lenne puciskodás, akkor 2-nél többet se érne.