Red Rock őre

Bakancslistához adom
Warden of Red Rock
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai western, 89 perc, 2001

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Arizona tartomány, 1910. John Flinders-nek, a Red Rock Börtön igazgatójának szemet szúr a rabok egy új csoportja. Amit lát, megörvendezteti, ugyanakkor el is csüggeszti: a fegyencek közt van a viharvert, büszke Michael Sullivan, aki Flinders cimborája volt még bandita korában. A két férfi drámai embervadászatba és leszámolásba kezd ebben a változó Vadnyugatról szóló lenyűgöző történetben. A gépkocsik és eltűnő határok új Nyugatja új terület Flinders számára. Ahogy a szerető kapcsolat is az, melyet az özvegy Maria McVale-lel alakít ki. Ám Sullivan számára csak egyetlen Nyugat létezik - és halálbiztos benne, hogy vissza tudja rántani Flinderst ebbe a Nyugatba egy utolsó, halálos szökéssel.

Stáblista:

Szereplők

John Flinders
Mike Sullivan
Mrs. McVale
Church sheriff
Jefferson Bent

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Joe1 2007 jún. 24. - 14:00:12
Megnéztem, de meg is bántam! Nem nagy eresztés, mondhatni, elég gagyi egy film ... Viszont ugyanakkor ment az RTL-en a "Gyilkosok szentélye", csak késõn vettem észre. Pedig biztos jobban jártam volna, ha azt nézem meg!
Joe1 2007 jún. 23. - 12:59:18
Hahó! Van valaki, aki már látta és tud mondani róla valamit - jót vagy rosszat? Nagyon késõn adják (ez gyanússá teszi, hogy talán jó film), és megköszönném, ha valaki elsõ kézbõl nyilatkozna, érdemes-e megnézni.