Rémségek szigete

Bakancslistához adom
The Island
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai kalandfilm, 114 perc, 1980

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

A kalózok világa több, mint hátborzongató. Vadak és vérszomjasak, a kíméletet pedig nem ismerik, ha az általuk kiszemelt áldozatról van szó. A Karib tengeren garázdálkodó újkori kalózok csoportja rettegésben tartja a környező szigeteket. Kifosztják a kikötőben horgonyzó hajókat, s a jachtjaikon békésen vakációzó emberekre váratlanul csapnak le kegyetlenebbnél kegyetlenebb módszereikkel. Blair Maynard a kalandvágyó és szenzációéhes tudósító éppen a rettegett banda miatt utazik oda fiával együtt, ám akkor még sejtelme sincs arról, hogy ezzel milyen veszélyes dolgokba sodorja magukat.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
nikato 2020 okt. 11. - 21:35:02 5/10
Michael Caintől meglepő volt egy ilyen gyenge film, bár biztos jobban tetszett volna, ha nem egy MGM féle szinkronnal látom!
2/10
feketevipera 2009 dec. 11. - 13:49:03 2/10
Szánalmasan gyenge alkotás. Sablonos sztori, unalmas cselekmény, kiszámítható megoldások. Szerintem ez volt Caine egyik legrosszabb filmje, amit láttam. Nem éri meg a rászánt idõt, de akinek éppen nincs jobb dolga, megnézheti.
justbetallin 2009 dec. 09. - 00:33:53
Hát csak fél szemmel néztem és modern szemmel nézve nem a fûrész szintû mai brutalitás miatt vagy erotikus jelenetek miatt lehetett 18as karikás, hanem, mert volt benne pár olyan dolog amirõl egy kisebb gyerek lehet, hogy nem biztos, hogy jó ha példát vesz.
pl

spoiler

a kb 8 éves kisfiú nem tekinti apjának az apját, az erkölcsileg teljesen romlott kalózokat tiszteli inkább és "játékból" akár agyon is lõné a saját apját (mást agyon is lõ), majd mikor az apja el akar menekülni õ "vezeti" a hajtóvadászatot a saját apja ellen

sok gyilkolás is van egyébként a filmben, de a modern ember szeme már hozzászokott ahhoz
justbetallin 2009 dec. 08. - 02:14:43
beteg egy film
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu