Rugrats - A fecsegő tipegők Párizsban

Bakancslistához adom
Rugrats in Paris: The Movie
amerikai rajzfilm, 75 perc, 2000

Értékelés:

15 szavazatból
Szerinted?

Kapaszkodjatok a svájci sapkátokba - a Fecsegő tipegők Párizsba tartanak egy vadonatúj, egész estés kalandban! Franciaországnak esélye sincs!

Amikor Stu Pickles-t dolgozni hívják az EuroDínólandba, Párizs legújabb vidámparkjába, a Fecsegő tipegők is vele mennek. Az Eiffel toronytól a Notre Dame-ig egyetlen látványosság sincs biztonságban a Fecsegő tipegőktől, akik rájönnek, hogy a mókázás minden nyelven ugyanaz. Eközben Chuckie apját, Chas-t megkörnyékezi a szerelem. Lehet, hogy Chuckie-nak új mamája lesz?

A Fecsegő tipegők értékes leckéket kapnak bátorságról, hűségről és igaz szerelemről ebben a zenében bővelkedő utazásban, amelyben hallható a Who Let The Dogs Out című sláger is.

Stáblista:

Szereplők

Chuckie Finster hangja
Tommy Pickles hangja
Angelica Pickles hangja
Dil Pickles hangja
Lil DeVille/Phil DeVille/Betty DeVille hangja
Lulu Pickles hangja
Stu Pickles hangja
Coco LaBouche hangja
Jean-Claude hangja

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
jbaj 2015 dec. 14. - 02:40:46 10/10
A szinkronrendezõ szégyellheti magát!
Az anyukán, Didin kívül egyik szereplõ sem az eredeti Magyar szinkronhangján szólal meg. Borzalmasan gyenge így. Reptár helyett Raptort mondanak(!!!) ami szintén a szinkronrendezõ hibája (aki ezek szerint egy értelmifogyatékos kretén, mert kb 10x ismétlik dalokban, s szövegben a Reptár /Reptar/ szót.).
Szóval a szinkron elrontott. A legrosszabb Tomié. Angelica hangját tökéletesen eltalálták a sorozatban, pontosan olyan, mint az eredeti angolé.
A film amúgy jó, de sajnos a szinkron elrontásával élvezhetetlen.
10/10
Owen069 2012 júl. 12. - 15:23:05 10/10
Egész jó ez a mozifilm is :D
10/10
idõjós1010 2009 júl. 23. - 14:48:15 10/10
A sorozat nagyon tetszett, és látom két szavazat után 10 ponton áll a film, így adok rá én is tízet, de egyébként annyit nem érne. A sorozatot már nagyon-nagyon-nagyon rég láttam, így ahelyett valamiféle pótléknak, jó volt ez is :-)
Bár sovány vigasz.