Stitch – A csillagkutya legújabb kalandjai

Bakancslistához adom
Stitch! The Movie
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető amerikai rajzfilm, 59 perc, 2003

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

A Lilo és Stitch - A csillagkutya kedves szereplőinek története ott folytatódik, ahol az első rész befejeződött: Stitch, a barátságos kutyusnak tűnő, valójában vérengző földönkívüli kísérleti lény a Földön maradhat kis barátjával, Liloval, és ahelyett, hogy alkotója eredeti tervének megfelelően tömegpusztító szuperfegyverként funkcionálna, Elvis dalokat dúdol és hullámlovagol az idilli Hawaii napsütésben. Köztudott, hogy Stitch valódi neve 626-os számú kísérleti lény. Felmerülhet tehát a kérdés, hogy merre található az első 625 darab teremtmény?! A válasz hátborzongató: mindegyik a Föld felé tart!
Úgy tűnik, Hawaii mesés szigete hamarosan félelmetes földönkívüli lények űrkikötőjévé változik. Talán csak egyvalaki állhat az invázió útjában: Stitch, a csillagkutya!

Az elmúlt évek legbájosabb és egyben legviccesebb egész estés Walt Disney-rajzfilmjének sikerét mi sem mutatja jobban mint az, hogy alig egy évvel a mozibemutató után már a folytatás is elkészült!
Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Torolt Felhasználo 2016 máj. 09. - 11:24:18
Kéretik nem összekeverni a Lilo & Stitch 2-vel! Az majd csak késõbb jön. Mondjuk nem teljesen értem miért pont ebbõl csináltak franchise-t. A transzvesztita ûrlénnyel. Mondjuk azt már elsõre se értettem teljesen.

Különösebben nem emlékszem hogy a cápát kirúgták volna elõzõleg, így ez a filmecske inkább csak pilota sorozathoz Herr Röcsökkel. Ennek megfelelõen csak kis felelõtlenséggel kezdünk, aztán jöhet a kocsilopás, engedély nélküli vezetés, szexuális zaklatás, garázdaság, közveszély okozása.

Baki: külön kiemelik hogy csak a 625-be került be elõször a beszéd képessége. A 221-nek nem lenne szabad tudni beszélnie.
5/10
szabinagypal 2012 máj. 31. - 11:58:58 5/10
Hilaryfan17 2009 márc. 17. - 16:28:18
nagyon jó rajzfilm!!!