Szerencsés szerelem

Bakancslistához adom
1000 millones
argentin tévéfilmsorozat, 2002

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Julián Vargas egyik napról a másikra váratlan hírről értesül: vérszerinti apja, akivel soha nem találkozott, haldoklik. Kiderül, hogy apja hatalmas vagyont készül ráhagyni. Julian mostohaanyjával és testvéreivel, Diego-val és Gisella-val él, és kikötőben dolgozik. A legértékesebb dolgok számára az életben környékbeli barátai, a focimeccsek, autója, és nem túl hosszú életű románcai.
Julian gyerekkori barátnőjének, Carolina-nak nagy tervei vannak jövőbeli karrierjére vonatkozólag a cégnél, ahol dolgozik. Ez sokszor vált ki vitát közte és Julian közt. Azon kívül azonban, hogy ők ketten egy környéken nőttek fel, még egy közös titkuk van: régen szerelmesek voltak egymásba. Julian-t hirtelen jött örökségéből rengetegen megpróbálják kitúrni: Carolina cégének vezetői, Lanari és Pilar Arias csakúgy, mint apja családja. Julian és Carolina együtt próbálják legyőzni a fiú nyakába szakadt nehézségeket, hatalmi harcokat, és ellenségeket. Erőfeszítéseiket azonban a történet végén siker koronázza, és az igazi szerelmet is felfedezik egymás oldalán.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Julián Vargas
Carolina Marín
Pilar Arias
Diego Vargas
Dominga Vargas
Gisela Vargas
Marcos Lanari

Hozzászólások

Szerinted?
pernelle 2011 jan. 29. - 21:17:46
üdv!
Anno egy csomó részt láttam majdnem mindet.Nagyon tetszett.jó kis párost találtak hozá.
Canela 2007 márc. 31. - 17:05:53 Előzmény bomagdi
Szia!

Nekem megvan, de nem túl jól. Ugy értem a rendes filmzene va, csak az túl rövid, ami pedig egész van meg az kicsit át van dolgozva. De ha akarod azt elküldhetem, persze ha még érdekel mert a filmnek már vége legalábis nálatok :)
bomagdi 2006 márc. 20. - 07:33:52
Hello, mindenkinek!

Ha valakinek meg van ennek a sorozozatnak a zenéje azt nagyon megköszönném!

Elõre is köszi:
Meggie