Dőljön hátra, lazítson és engedje, hogy ebben a sorozatban a River Cottage szakértői személyesen tanítsák meg a főzés és a vidéki konyhaművészet trükkjeire, titkaira. Mindent megtudhat többek között arról, hogyan süssünk csodálatos házi kenyeret, kedvelt süteményeket, vagy hogy hogyan kell termeszteni, betakarítani kiskertünkben, megfőzni és eltenni a legjobbat abból, amit a kertünk, vagy akár a piac nyújtani tud. Ez az oktató jellegű kisfilmekből álló sorozat a "régimódi" otthoni praktikák egy egészen új világát tárja fel, a saját sonkáid füstölésétől és érlelésétől kezdve a saját söröd főzéséig. A lépésről lépésre haladó sorozatban visszaköszön a Hugh Fearnley-Whittingstall River Cottage TV-sorozatából megismert összes ismerős arc, így a főszakács Gill Meller, "a Tartósítók Királynője", Pam Corbin és a "Takarmány Guru" John Wright, valamint Steve Lamb és Hugh szakértő csapatának sok másik tagja. Sonkák, dzsemek, savanyúságok, tömények, sörök, zsemlék, kekszek, ropogós cipók, croissant-ok, kagylók, házi zöldségek, bogyók és fűszerek a kertünkből - mindenki számára van itt valami és mindent megtalálhat, amire valaha szüksége lehet, hogy úgy főzzön és éljen, mint Hugh.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások