Titánok

Bakancslistához adom
Titans
16 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai kalandfilmsorozat, krimisorozat, 45 perc, 2018

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Miután a független utat választotta, Batman egykori társa, Dick Grayson összefut néhány bajba került fiatal hőssel, akik kétségbeesetten keresnek egy mentort.
Forgalmazó: Netflix

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Csalódott 2023 jún. 25. - 17:10:43 1/10
Első két évad briliáns. 3. Évad felejthető. Most nézzük a 4. Évadot. Sírok tőle. Buzik vannak végre benne .
6/10
Atis88 2022 márc. 20. - 07:31:51 6/10
Az első évad elég jóra sikerült, kevés üresjárat a mellékszálakkal és az is érdekes. Viszont a második évead sajna sok kesze-kuszaságot tartogat és egy része teljesen felesleges is. A mellékszálakkal kapcsolatban meg az az érzésem, hogy csak időhúzás, nem sok érdekességet tartogatnak, ellentétben az első évaddal. A harmadik évadban kicsit észhez térnek a történetvezetéssel, de ez is hullámzó. Az évad aktuális főgonosza elég gyenge eresztés, őrült zseninek van beállítva, de nem igazán hiteles nekem. Vannak nagyon érdekes és jó részek, meg vannak dögunalmasak is. Összességében véve nézhető sorozat, ám nem tudom a 4. évadra mit találnak ki, elég semmitmondóan lett vége a 3. évadnak.
7/10
Vadrenalin 2020 jún. 29. - 19:06:42 7/10
Az első évad szerintem izgalmasan sötét hangulatú volt, kifejezetten tetszett, csak azért haragudtam, hogy a fő szál lezárását a második évad első részére hagyták. De ennek lehet, hogy az volt az oka, hogy így sem tudták értelmesen kitölteni semmivel a második évadot, ami nyomába sem ér az elsőnek, tele van értelmetlen külön szálakkal, hosszú látomásokkal, amiknek egy részét sosem magyarázzák meg (ha a harmadik évadban mégis, az már nem jut el hozzám, mert én itt örökre abbahagytam). Már csak azt vártam, hogy kiderüljön végre, hogy az egész évad csak valakinek a képzeletében játszódott, mert az - ha nem is mentette volna - legalább megmagyarázta volna ezt a kuszaságot.