Valljuk be, nem tudnánk sok mindent mesélni, ha Grönlandról kérdeznének, és legtöbbünknek fogalma sincs, milyen egy tipikus vasárnapi ebéd a szigeten. A lelkes és energikus séf, Chris Coubrough vállalkozott rá, hogy három epizódon keresztül bemutatja a szigetország gasztronómia sokszínűségét. Megkóstolhatunk különlegesen halakat, utazhatunk csodálatos tájakon, és bepillanthatunk parányi faházába, ahol a pattogó tűz mellett a szemünk láttára készülnek el az izgalmas saláták és különleges húsok.
Figyelem: A beküldött észrevételeket a szerkesztőink értékelik, csak azok a javasolt változtatások valósulhatnak meg, amik jóváhagyást kapnak. Kérjük, forrásmegjelöléssel támaszd alá a leírtakat!
Az értesítések jelenleg le vannak tiltva! Amennyiben szeretnél cikkajánlókat kapni, kérlek, hogy a böngésző Beállítások / Értesítések menüpontja alatt állítsd be az értesítések engedélyezését!
Hozzászólások