Utolsó ölelés

Bakancslistához adom
Last Embrace
18 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai thriller, 102 perc, 1979

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Herry Hannan a kormánynak dolgozik. Éppen fontos találkozóra készül, amikor megtámadják és az akciónak a felesége áldozatul esik. A férfi idegösszeomlást kap, hónapokat tölt kórházban. Amikor megpróbál visszazökkenni a hétköznapi életbe, különös dolgokra figyel fel. Nyomozni kezd, melynek szálai ötven esztendővel korábbra nyúlnak vissza. Arra is fény derül, hogy az elmúlt években már öt gyilkosság történt kísértetiesen hasonló körülmények között. Vajon ki az, aki az életére tör és milyen szerepe van a történetben a csinos albérlőjének, Ellie-nek.

Stáblista:

Szereplők

Harry Hannan
Ellie Fabian
Richard Peabody
Sam Urdell
Josh Drexel rabbi
Dave Quittle

Hozzászólások

Szerinted?
Seven7Crown 2011 jan. 24. - 18:31:39
-Egy igazán sikerfilmnek induló produkció, lebõgése 1000-el!

-Scheider, a baromi jó ügynök, aki átmegy minden traumán, túléli lelkileg felesége meggyilkolását, az elmegyógyintézet borzalmas légkörét, és amikor már mindenki szimpátiáját is elnyeri, akkor megöli a forgatókönyvíró, és rendezõ!:((
feketevipera 2010 ápr. 09. - 18:55:32
Láttam már jobb filmet is életemben, de egyszer meg lehet nézni. Amúgy elég érdekes, hogy miért is öli meg a gyilkos az áldozatait, ha másért nem, ezért talán érdemes megsasolni a sztorit. Ami viszont elborzasztott, az az volt, hogy itt is hallhattam Szokol Péter rettenetes szinkronhangját, szerencsére csak helyenként bukkant fel, de az is elég volt az idegrendszerem borzolásához.