Axios

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dokumentumfilm, III / 12. rész, 30 perc

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az Emmy-díjas rendező-producer Matthew O'Neill és Perri Peltz készíti Az Axios nevű új médiavállalat egyedülálló dokumentumfilmsorozatát. O'Neill és Peltz a vezető Axios újságírókkal együttműködve azon dolgoznak, hogy bemutassák a hét legfontosabb politikai, gazdasági és tudományos eseményeit. Minden rész egy-egy időszerű, nagy témát jár körül, mindezt riportokkal, interjúkkal színesítve, így segítve a nézőt abban, hogy jobban megértsék Amerikát és a világot átalakító nagy trendeket.

A műsor ismertetése: Az HBO és az Axios nevű új médiavállalat négyrészes dokumentumfilm-sorozata egyedülálló összegzése a legfrissebb híreknek, exkluzív interjúknak és rövid riportoknak, amelyek segítenek a nézőnek eligazodni a világban, és abban, hogy jobban megértsék Amerikát és a világot átalakító nagy trendeket. Az Emmy-díjas rendező-producer Matthew O'Neill, valamint Perri Peltz megbízhatóan és hitelesen járja körül a politika, a gazdaság és a tudomány aktuális kérdéseit, mutatja be a jövő alakítóit.

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?