Tiltott szerelem

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott török romantikus sorozat, 154. rész, 90 perc

Értékelés:

181 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Nihal véletlenül összefut a fodrásznál Pejkerrel, aki furcsa dolgokat mond neki. Behlül és Bülent közben elmennek az esküvő helyszínét megnézni, ahol Denisa meglepi őket, majd komoly beszélgetést folytat a vőlegénnyel. Katja pedig egyre jobban tart Hilmitől...

A műsor ismertetése: A Tiltott szerelem című telenovella sztorija egy romantikus török regényen alapul és napjaink Törökországában játszódik. A történet egy gazdag, ám özvegyen maradt férfi, Adnan életéről szól, aki isztambuli rezidenciáján él két gyermekével és egy nőcsábász rokonával, Behlüllel. A család élete azonban fenekestül felfordul, amikor Adnan megismerkedik a nála jóval fiatalabb, bájos Bihterrel. A férfi azonnal szerelemre lobban és nem sokkal az első randevú után megkéri a lány kezét. A fiatal lány pedig igent mond, mert így akar bosszút állni az anyján, aki régóta szemet vetett már Adnanra. Hiába is tiltakozik mindkét fél rokonsága, a pár minden lebeszélés ellenére egybekel. A rokonok a menyegző után is mindent megtesznek, hogy szétválasszák az ifjú párt, ebből aztán számos konfliktus, félreértés, ármány és intrika adódik...

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Bihter Yöreoglu
Behlül Haznedar
Firdevs Yöreoglu
Peyker Yöreoglu
Nihat Önal
Nihal Ziyagil

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Semmikulonos 2023 nov. 05. - 12:04:30
Sziasztok! Én is nagy rajongója vagyok a sorozatnak, immár 6-7 éve. Most nézem újra az elejétől a végéig.
Jó hír, hogy 2023-ban mutatják be a Bihter című filmet Farah Zeynep Abdullahhal és Boran Kozummal a főszerepben. Kíváncsian várom, remélem majd lefordítja valaki.

Érdekelne a véleményetek, hogy szerintetek 13 év elteltével hol tartanak a főszereplők? Szerintetek mi lett velük? Adnannal, Nihallal, Bülenttel, Deniz asszonnyal? Nekem is vannak elképzeléseim, kíváncsi lennék a tietekre. Szerintem szegény Süleyman úr mostanra már halott, az özvegy Sayestét pedig nem hiszem, hogy Cemile teljesen magára hagyta volna. Deniz asszony a családdal költözött el, azóta is velük lehet? Mi a véleményetek?
10/10
SamanthaGray 2023 máj. 03. - 22:25:33 10/10
Jó napot Samantha Gray:
Segítségre van szüksége ahhoz, hogy visszahozza volt barátját vagy barátnőjét, segítségre van szüksége ahhoz, hogy férje vagy felesége egyedül szeressen? Forduljon Ogundele doktorhoz. Ez az ember egy őszinte varázsló, aki 24 órán belül visszahozta értem a férjemet. A férjem megcsalt egy másik nővel, és a hozzáállása megváltozott, de Dr. Ogundele visszahozta nekem. Vegye fel vele a kapcsolatot WhatsApp-on, Telegramon vagy Viber Chaten: +27638836445. Az Instagramon: dr.ogundele1. Visszahozta a férjemet, ahogy ígérte, és az ereje ártalmatlan.
9/10
Syvaine 2022 aug. 30. - 18:51:52 9/10
Nagyon jó sorozat, többször újranézős. Eléggé felkavaró is. Ennyi intrika már nem is létezhetne a valóságban...vagy mégis?!:D Nagyon bele tudja élni magát az ember. Szerintem a színészek zseniálisan játsszák a szerepüket. A legnagyobb bűnös számomra az egész sztoriban Behlül, egy igazi gyáva, öntelt nőcsábász,akinek fogalma sincs mit akar,de még csak tisztelet sincs benne... De persze szinte mindenki hazudozik (még önmagának is) össze-vissza, játszmáznak végig a történetben, mindenkinek van egy kis saját titka. Én igazából sajnáltam Bihtert, és aki nagyon idegesített végig az a kis búrában élő Nihal...amúgy is beteges, hogy a saját unokatesójába szerelmes ennyire...(még ha nem is vérszerinti, dehát ők egy család, együtt nőttek fel). Szóval szerintem Bihter eleve elég idegesítő családba házasodott be, és az egyértelmű, hogy Adnanban egy ilyen apa figurát keresett és talált meg, viszont ettől még valóban beleszeretett, ez még az elején kiderül. Behlül szépen elcsábítja, majd mindenki mást is átverve hagyja szenvedni,végül szegény nő beleőrül... A vége, a befejező rész borzalmasan szomorú, már az egész hangulata olyan sötét, nem véletlenül. Nekem nem is tetszett a vége, szerintem igazságtalan, és túl depresszív az egész. De elég valósághű,az tény, mert tudjuk jól, hogy az életben sincs mindig happy end. Plusz kicsit összecsapott is lett a vége, még ez az ami nem tetszett.
Lotti ft 2021 ápr. 01. - 14:44:27
Jó sorozat ez. Végül is nem hazai szennyforgatag.
Kiderült, készülhet még manapság jó film vagy sorozat. Csak arra megfelelő emberek kellenek. Mert ha valaki tud, az tud, ha meg nem, akkor itthon főnök lesz vagy politikus, vagy szakértő vagy egyetemi tanár vagy tiszt vagy hivatalnok. És a színészek...hűű, meg azok kollegái...hűű. Mennyi kultúra van ebben az országban, szétveti lelkünket a sok dráma, a sok tragédia, ami a Hírekből a fülünkbe jut. Igen, a napi hírek az új kultúraforrás. A napi szintű tájékozódás a halálról, az elmúlásról, a beteges emberi kapcsolatokról, a hatalommal való visszaélésről. Ahogy a főnök lánya iparágakat hajt a keze alá, a főnök apja felépíti a fél vidék infrastruktúráját, majd a saját jólétét mindenki más jóléteként tünteti fel. Csak sajnos a korgó gyomrot és a harmadik világbeli utcai állapotokat nem tudja kimagyarázni az ő valóságával. A tövises rózsájukat szabadságként kínálják nekünk. Aztán mikor egy köteg tövissel végigver a hátukon az embereknek, vannak akik felocsúdnak, hogy talán nem ez a szabadság, de vannak akik elhiszik, mert mindig van, aki elhiszi, hogy ez a szabadság, és így van ez jól.

1/10
K. Zsuzsi 2020 jan. 20. - 21:01:30 1/10 Előzmény Magenta99
Nekem csak az nem tetszik, hogy olyan végletesen gyönyörűséges, szenvedélyes, gyűlöletes, kalandos, agyon gondolt vagy meggondolatlan, ábrándos vagy síró-rívó-nyafogós szerelmeket ragoznak ezen az adón soriról-soriról, ami a valóságban ritkán fordul elő, és azt sugallhatja az ifjú hölgyeknek, hogy más dolguk sincs a világban, mint a szerelemre készülni vagy szerelmesnek lenni. Ugyanolyan hamis illúziókat keltenek a nézőkben, mint a lányregények a maguk idejében.
Magenta99 2020 jan. 20. - 17:47:20 Előzmény K. Zsuzsi
Ezt akár a magyar "mesterművekben" is láthatod. :)
A történet nekem tetszik, életszagú, simán előfordulhat, hogy a férfirokon beleszeret a fiatal feleségbe.
1/10
K. Zsuzsi 2020 jan. 17. - 19:50:33 1/10 Előzmény Magenta99
Viszont nagyon zavaró, ha egyidőben több soriban is látható ugyanaz a színésznő vagy színész. Pláne, ha a két sori között mindkettőt reklámozzák. És még inkább, ha a nőbutító szerelmi maszlag köré kanyarított történet is jócskán mesterkélt.
Magenta99 2020 jan. 17. - 16:33:40 Előzmény helvecia
Egyetértek... :)
Magenta99 2020 jan. 17. - 16:33:19 Előzmény K. Zsuzsi
Ezzel a színész azonossággal nem értem, mit akartál mondani. Minden ország sorozataiban szerepelnek időnként ugyanazok a színészek. Főleg a híresebb és népszerűbb emberek miatt is néznek többen egy-egy sorozatot.
1/10
K. Zsuzsi 2020 jan. 17. - 14:55:45 1/10
Más sorozatokkal való színész azonosságok és a huza-vonák miatt számomra nézhetetlen sorozat!
10/10
helvecia 2019 nov. 21. - 10:30:16 10/10
Nagyon jó igazi török sorozat!!
Magenta99 2019 júl. 26. - 11:35:34
Ezt a sorit nem nézi senki?
Pedig szerintem a tévén futó török rémségek között egy felüdülés, nincsenek gyilkosok, maffiózók, nem bőgnek és üvöltöznek állandóan.

Más...
A török sorik főcímzenéi nagyon tetszenek.
Eddig a Szerelemben, háborúban volt a kedvencem, de mostanában folyton a Piszkos pénz... és a Tiltott szerelem zenéjét dúdolom. :DDD
Magenta99 2019 jún. 26. - 13:27:20
Ez a Hazal Kaya nem lehet valami nagy színésznő. Ebben a szerepben is pont olyan pofákat vág és pont úgy vonul, mint Ferihaként.
Biztosan azért bíznak rá mindig ilyen hülye, hisztis szerepeket, mert ezt tudja eljátszani.
El sem tudom képzelni kedves, mosolygós lánynak.
southwind 2019 jún. 19. - 20:42:47
az Ezel nem férfinév? hogy hogy ebben meg nő?
southwind 2019 jún. 19. - 20:36:37
nem a szívem csücske ez a sorozat...azért a 14 résznél már kellene valami feeling ami miatt egyik másik szereplő iránt pozitív vagy negatív érzés alakul ki, az öreg bölcselkedő, de kicsit élettelen figura biter kezd anipatikussá válni, nem igaziak az érzései, kicsit kétszínű...eddig talán a madmasel a leghitelesebb....
8/10
Berenim 2018 máj. 10. - 14:37:27 8/10
Szerintem meg ne beszélje ki senki Bihtert
reay 2014 okt. 25. - 11:35:27
Nem hittem volna, hogy ezt írom, de Hajrá Hilmi!! :) Igazán megtoldhatta volna még a bizonyítékokat egy Bichter ruhadarabbal, tekintettel Adnan lassú felfogására. Gondolom persze majd ebbõl is kimagyarázzák magukat valahogy, Adnan meg elhiszi. Bichtertõl olyan mértékben eltávolodtam, hogy már sajnálni sem tudom semmiért, pedig régebben volt hogy empatikus voltam vele. Sõt, szívesen megkínálnám egy péklapáttal a pofavágós, arrogáns, kényeskedõ stílusáért. :D Nihal meg tovább erõsödött nálam, szerintem a legõszintébb ember ott a házban, nem álnok és nem jópofizik. És van benne tapintat is az ex-sofõrrel szemben, mióta megtudta az igazat kedves vele, de mértékkel.
iriszke1 2014 okt. 23. - 21:13:31 Előzmény Szabina Ninaa Lócska
Köszönöm, így nézem de napközben jól ment ma is de 19.00 óra után már akadozott. Még 5 részem van hátra azt már megnézem napközben most a hosszú hétvégén. Mondhatom nagyon izgis.
’SPOILER”
Fõleg az utolsó részt látva már tudom mi a végkifejlet sajnos.
Most kezdem már érteni miért és hogyan lett az a vége, bár már 30 résszel ezelõtt is borítékolható volt. Az önzõ ficsúr miatt. Mert azt hittem õ majd él mint Marci hevesen Nihállal, miután belebolondította magába azt a buta nõt, mármint Bichtert.
’SPOILER” VÉGE

De szó se róla nagyon jól megkomponált történet, és nagyon jól játszanak a szereplõk.

Nálam még mindig 10-es minden.
Szabina Ninaa Lócska 2014 okt. 22. - 11:28:51 Előzmény iriszke1
Én a sorozatbarat - on nézem. Ott is movshare van, de ha letöltesz egy programot, akkor a sorozatbarat oldalán megtudod nézni a filmet. Igen gyorsan tölt az ottani lejátszó, csak java vagy mi kell hozzá és amikor behozod a filmet, mindig rá kell kattintani a java oldalára. Macerás picit, de sokkal gyorsabban tölt be, mint a movshare. Próbáld ki. :) Én csak a 114. résznél járok, nekem bevállt és imádom a sorozatot. Kíváncsi vagyok a végére, de nem sejtek túl jót!
Összes hozzászólás