Akadémia Itália

12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar gasztro-reality, I / 5. rész, 21 perc

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Előétel: Polentás bruschetta San Daniele sonkával Főétel: Fehérboros tintahal salátaágyon Flóra Cortaccia városába látogat el, ahol egy helyi bortermelő segítségével a környék híres boraival ismerkedik meg. Ezután egy halárusnál kóstol és vásárol Trieste-ben, majd a Marano-i halpiacra is ellátogat, ahol több száz éves hagyomány, hogy a vásárlók licitálva egy árverésen szerzik be a hajnalban kifogott friss árut. Természetesen Flóra is beáll licitálni.

A műsor ismertetése: Az Akadémia Itália gasztromagazin igazi olasz receptek elkészítését mutatja be eredeti olasz hozzávalók felhasználásával, olasz chef segítségével. A műsorvezető, Rétfalvi Flóra minden adásban ellátogat Olaszországba, ahol régiókra lebontva mutatja be a helyi gasztrokultúrát, új recepteket sajátít el, és a legjobb alapanyagokat is felkutatja.

Évadok:

Stáblista

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?