Az aktuális rész ismertetője: Ma Anger Zsolt Havas Dóra műsorvezetőtársa, aki a csodafinom Crepe Suzettet tanítja meg elkészíteni. Mindent megtudunk a zellerről, hány féle van, és hogyan lehet jól felhasználni. Készítünk sült zellergumót, ami még így is tele van vitaminnal. Vukmirovits Nóra pedig húsvéti asztali dekorációkat gyárt, nem hétköznapi stílusban.
A műsor ismertetése: A TV Paprika Magazin állandó házigazdája Havas Dóra, akinek munkáját minden héten egy-egy új, gasztronómiában jártas társműsorvezető segíti. Az egyórás magazinban minden a tágan értelmezett gasztronómia körül forog, legyen szó akár az alapanyagokról, azok beszerzéséről, a maradék nélküli főzésről, a terítésről, vagy akár az ehető díszekről. A műsor hangulatát meghatározza a közelgő advent. A TV Paprika Magazin igyekszik jótanácsokkal szolgálni mindenkinek, aki szeretne minél többet megtudni a különleges receptekről, szokásokról, hagyományokról, titkokról és fortélyokról, vagyis mindenről, ami összeköti a kulináris élvezeteket és az adventet. A műsorban szakemberek, séfek és ismert emberek segítségével hangolódhatnak rá a nézők az ünnepi időszakra.
Hozzászólások