Angelina, a balerina / Az izgalmas hír

Bakancslistához adom
Angelina Ballerina / Angelina and the Big News
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető angol animációs sorozat, IV / 19. rész, 13 perc

Értékelés:

22 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Angelina, Vici és Marco tévesen azt hiszik, hogy Ms Mimi férjhez megy. Mindent elkövetnek, hogy az esküvő különleges legyen, még anyát is bevonják az előkészületekbe. Végül azonban rájönnek, hogy tévhitben vannak, de Ms Mimi-t nagyon meghatja, hogy ilyen kedvesen gondoltak rá, és azon fáradoztak, hogy az esküvője a lehető legszebb legyen.

A műsor ismertetése: Angelinának mindene a balett. Mestere, Lilly néni őt választja ki a rózsatündér királynő szerepére. A balettos kisegér boldogabb nem is lehetne, de amikor kiderül, hogy a szerep kedvéért a levegőben kell repkednie, nagyon megijed, mert fél a magasban. Megkéri barátnőjét, hogy helyettesítse őt a fináléban. Sajnos azonban Alice ruhája az utolsó pillanatban beakad, így Angelinának le kell győznie tériszonyát.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Angelina hangja
Miss Lilly hangja
Mr. Mouseling hangja
Alice / Henry hangja

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
adamnagysweetmovie 2013 aug. 03. - 09:18:11 Előzmény robicsek2
Nekem is megütötte a szemem a Varga Studios felirat a végén, szal a britek itt gyártatták.
Varga Csaba R.I.P.
Amúgy bár nem vagyok egy naposcsibe, de megerõsíthetem, hogy jó mese, egy csomó vizuális ötlettel és kellõ karakterábrázolással.
10/10
Szincsi 2011 szept. 17. - 10:54:25 10/10
A mesének -mint mûfajnak- épp az a legfõbb sajátossága (s egyben ez a legcsodálatosabb is benne), hogy elrugaszkodik a valóságtól, hogy szárnyalhat a fantázia, és bármi megtörténhet benne. Épp ettõl MESE.
A hozzászólásoddal nem az általad kevésbé értelmesnek titulált gyerekeket minõsíted (akik kedvelik ezt az aranyos kis történetet), hanem saját magadat. Szerintem. De ugyebár szólásszabadság van, és mindenki a saját véleményét írja le.
Szerintem nagyon kedves, és tanulságos kis történet az én kislányom is imádja, és bizton állíthatom, hogy felnõtt fejjel, és akár több diplomával is élvezhetõ. :)
offtopic
robicsek2 2010 dec. 13. - 11:29:41
Bár nekem nem tetszenek az ilyen mesék , és a hideg futkos tõlük a hátamon, de anno az iskolai Rajzt tanárom, is részt vett ennek a mesének a rajzolásában. Meg a Miszter Bean ében is :)
10/10
vi_zi 2008 márc. 21. - 12:04:38 10/10
Aranyos mese, érdemes a gyerekeknek látni!!!!