Fedezzük fel Fred Chesneau-val a világ konyháit! / Bali

12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott 50 perc

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Baliról, mint az egyik legnépszerűbb idegenforgalmi célpontról sokan hallottunk, hiszen kellemes klímája kedvelt a turisták körében. Az itteni konyhán is érződik az időjárás jótékony hatása, mely több mindenben különbözik a hagyományos indonéz konyhától. A balinéz ízeken többnyire indonéz, kínai és indiai hatások, ízek, fűszerek és színvilág érezhető. Fred a napját tojásos kávéval kezdi, mely a helyiek szerint erőt ad a napra. Útját vidéken folytatja, hogy megkóstolja és megtanulja a babi guling, azaz a szopós malac elkészítését. Meglátogatja a rizsföldeket, együtt arat a dolgozókkal, miközben arra is van ideje, hogy ellessen néhány receptet. A gasztronómiai kirándulás ezúttal is a tengernél fejeződik be, hiszen a legjobb a parton, a víz mellett főzni friss alapanyagokból.

Egyéb epizódok:

Stáblista

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
meggymálna 2023 aug. 16. - 04:27:14 10/10
Nagyon jó sorozat..... A főszereplő szakács bemutatja s világ konyhait.... Érdekes élvezetes, szep tájak, különleges emnetek, helyzetek. A szakacs srac is szimpatikus.