Az aktuális rész ismertetője: Baliról, mint az egyik legnépszerűbb idegenforgalmi célpontról sokan hallottunk, hiszen kellemes klímája kedvelt a turisták körében. Az itteni konyhán is érződik az időjárás jótékony hatása, mely több mindenben különbözik a hagyományos indonéz konyhától. A balinéz ízeken többnyire indonéz, kínai és indiai hatások, ízek, fűszerek és színvilág érezhető. Fred a napját tojásos kávéval kezdi, mely a helyiek szerint erőt ad a napra. Útját vidéken folytatja, hogy megkóstolja és megtanulja a babi guling, azaz a szopós malac elkészítését. Meglátogatja a rizsföldeket, együtt arat a dolgozókkal, miközben arra is van ideje, hogy ellessen néhány receptet. A gasztronómiai kirándulás ezúttal is a tengernél fejeződik be, hiszen a legjobb a parton, a víz mellett főzni friss alapanyagokból.
Hozzászólások