A Showder Klub bemutatja / Hajdú Balázs önálló show-műsora

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott II / 4. rész, 45 perc

Értékelés:

41 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Orgazmus, foci, tőzsde, buddhizmus, sakk, állásinterjú, MLSZ, részvényindex, póker, tégla, önismeret, pornófilm forgatás. Ki az, akinek ez mind előfordul az életében? Nyilván sokan vannak. Ki az, aki erről szívesen mesél is? Néhányan. Ki az, aki erről színpadon, tévében, nagy nyilvánosság előtt beszél? Csak ő. Az író, akinek könyve még nem készült el, mert nem tudja, mi legyen a téma. A pénzügyes, aki egyiptológus szeretett volna lenni, de végül a tőzsdén kötött ki. A srác, aki lehetett volna rock zenész, profi focista, sakk-világbajnok, de sorsa mégis a stand up comedy felé terelte. Az élő példa arra, mi az eredménye, ha az ember nyugtatóra iszik töményet. Humor-maffiózó, a Dumaszínház szentesi munkacsoportjának legfiatalabb tagja. Képes fél órát pislogás nélkül beszélni, pulzusának frekvenciája ritka, ő a magyar humor Eric Claptonja.

A műsor ismertetése: Ma este az RTLII-n a Showder Klub elindítja vadonatúj, a Showder Klub bemutatja című sorozatát.
Ebben a Showder Klub olyan legismertebb humoristái mutatkoznak be önálló, egész estés műsoraikkal, mint a Szomszédnéni Produkciós Iroda, Aranyosi Péter, Dombóvári István és a Dumaswing Kovács András Péterrel, Illés Ferenccel és Janklovics Péterrel.
A tavaszi szezonban ismét bizonyítanak újoncaink: Ráskó Eszter, Musimbe Dávid Dennis, Al Gharati Magyed, de feltűnnek olyan ifjú titánok is, mint Elek Péter és Szabó Balázs Máté, akik megpróbálnak Kiss Ádám babérjaira törni.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
digitalisnomad 2020 márc. 30. - 08:45:50 10/10
Kegyetlen király!!!!!! 10/10