Arcok a liftben / Knáb Judit és Kaszap Viktória angolkisasszonyok

Értékelés:

34 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Judit és Viki angolkisasszonyok, vagyis apácák. Mégsem élnek zárt kolostorban, szigorú szabályok közt, egész nap lesütött szemmel imádságot mormolva. Haladó szellemiségű, egészséges, fiatal nők, akik szabadon döntöttek életükről. Autót vezetnek, mobiltelefonjuk van, és interneteznek. Nyitottak a világra, és ezt várják a világtól is. Céljuk: minél több emberrel megosztani létezésünk értelmét. Közvetlen stílusban, és igencsak nyílt tekintettel!

A műsor ismertetése: Önök megnézik, hogy kikkel utaznak együtt a liftben? Eljátszanak a gondolattal, hogy kik lehetnek az ismeretlen arcok mögött? Figyelnek arra, hogy hol szállnak ki az utazó társak? Mi megnézzük. Az arcaink olyan sikeres emberek, akikkel felfelé megy a lift. Megmutatjuk például Palásti József 'Fornetti birodalmát', és a mestert, aki falusi pékből igazi világpolgár és milliárdos lett. Bemutatjuk Nagy Gézát, aki létrehozta az Ability Parkot, és így a fogyatékos üggyel egy sikeres vállalkozás keretein belül foglalkozik. Németh Viktor, a Biopont alapítója elmondja, hogyan változtatta meg egy baleset örökre az életfelfogását. Karrier és magánélet, siker és küzdelem, vágyak és sorsok, érdekek és értékek. Arcok a liftben.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
jade65 2010 szept. 19. - 11:08:16
Valamennyiõtök felszólamlása szerintem jogos, egyetértek, de szerintem azt nem ezen a fórumon kéne javasolni a müsor szerkesztõjének, hanem a tv csatorna e-mail cimére kéne megírni, hogy tudomást szerezzen róla.
atesz108 2008 ápr. 13. - 13:30:20
Mi az a billentyûs hangszer amit a mûsor elõzetesében lehet látni és mi az a mû amit a hölgy játszik ?
Gyönyörû
hangyás 2008 márc. 05. - 19:24:02
Horkai Zoli a csúúúúúúúúúúúúúúúúcs!!!!!
Õ a példaképem, a farkasokkal táncoló!!!! :)
Jó kis mûsor ez.