Segítség, a férjem a stylistom! / Mark és Lynsey

Bakancslistához adom
Your Style in His Hands / Mark & Lynsey
reality-sorozat, 45 perc

Értékelés:

3 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Lynsey lefogyott, de még mindig bő ruhák mögé rejti alakját. Padlón van az önbizalma, de férje most megpróbálja felújítani a ruhatárát és az önbecsülését is.

A műsor ismertetése: A Segítség, a férjem a stylistom! című műsorban, Lisa Snowden olyan párokat mutat be nekünk, akiket a szakítás szélére sodortak a divatviták. Egy-egy férfi ötezer angol fontot és két hetet kap arra, hogy egy barátja segítségével teljesen kicserélje párja teljes ruhatárát, hogy aztán a kifutón mutassák be az új stílust családjuknak és barátaiknak. Előbb azonban a nőnek le kell mondania imádott holmijairól, és végig kell néznie, ahogy a férje a szeme láttára dobja ki a ruháit. Vajon túlélheti kapcsolatuk a könnyeket, a hisztériás rohamokat, a kételyt és a csalódásokat, miközben a férj új stílust akar teremteni párjának anélkül, hogy az abba beleszólhatna? Szerencsére Lisa kéznél van, hogy segítsen nekik ezen a nehéz úton.

Évadok:

Hozzászólások

Szerinted?
Totem58 2015 szept. 09. - 19:18:50
Valóban szórakoztató, de már unalmas, hogy mindig ugyanazokat ismétlik.
breeder 2014 dec. 27. - 00:39:01
Szórakoztató mûsor! Jót lehet nevetni azon, ahogyan a párok egymás ruhatárát kritizálják, no meg az aprító is csúcs! Az elköltött összegeket viszont sokallom, mert a mûsor szerint 5 ezer fontos keret van a vásárlásra, ami véleményem szerint elég nagy összeg. Persze nem tudom, hogy kint Angliában ez mire elég, de az eleganciához nem feltétlenül kell túl sok pénz, sokszor szolidabb összegbõl is lehet jó minõségû, elegáns ruhákat venni. :)