Reviczkyvel az Erdőben / Ormánsági titkok

Bakancslistához adom
korhatárra való tekintet nélkül megtekinthető magyar dokumentumfilm sorozat, 22 perc

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Az ötödik epizódban a Dráva folyó vonzásában terjeszkedő Ormánságba látogatott el a Reviczkyvel az Erdőben stábja. Az óriási tölgyek mély tiszteletet ébresztettek műsorvezetőnkben, aki ezt a véleményét nem is rejtette véka alá. Az Almamelléki Kisvasút és állomása a megvalósult Meseország képeit idézte fel. A 15 km/órás utazó sebesség el is érte hatását, lehetőséget kapunk a lankás dombok, erdőségek aprólékos megfigyelésére!

A műsor ismertetése: Reviczky Gábor Kossuth Díjas színművész műsorvezetésével filmsorozat készült, Reviczkyvel az erdőben címmel. Az epizódokban egy-egy hazai tájegységünk mutatkozik majd be a Nézőknek. A helyi erdészekkel együtt járhatjuk be, ismerhetjük meg kincset, titkait. A forgatások alatt Gábor megfordult a Bakonyban, Bujákon, a Bükkben és Mátrában, Tolna megyében, a Nyíri-erdőben, a Kisalföldön, Kaszón, a Mecsekben, a Zselicben, Sopronban és a Pilisben. Megélte az erdészek mindennapjait, megismerte munkájuk nehézségeit, eredményeit egyaránt. Számos humoros és számára meglepő esemény is megtörtént vele.

Évadok:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
anita195 2021 máj. 18. - 10:09:07 10/10
Jó kis műsor, bírom Reviczkyt, szerintem jó ötlet, hogy őt kérték fel a műsor vezetésére, narrálására. Természetkedvelőknek ajánlott :)
musornezo 2020 jún. 21. - 21:27:24 Előzmény amadeus3
Te még nyamvadtabb vagy, hogy ilyeneket írogatsz.
amadeus3 2020 máj. 02. - 09:50:00
És minek mindehhez Reviczky, ez a a nyamvadt pasi ?