Péntek esti vacsora / Péntek esti vacsora I/1.

Bakancslistához adom
Friday Night Dinner / The Sofa-bed
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott angol vígjátéksorozat, I / 1. rész, 23 perc

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Egy angol zsidó család péntek esti vacsoráiba nyerhetünk bepillantást. Jackie és Martin lomtalanítanak, és az asszony megparancsolja a férjének, hogy dobja ki a régi magazinjait. Ő azonban megkéri a kisebbik fiát, Jonnyt, hogy rejtse el azokat az autójában. Később a szomszéd, Jim azt kéri, hogy használhassa a család vécéjét, miután rejtélyes módon összetörte a sajátját. A helyiség sűrű látogatásával azonban megzavarja a család vacsoráját. Martin elfelejtette, hogy megkért egy férfit, hogy vigye el a régi rekamiéjukat.

A műsor ismertetése: Egy tradicionális zsidó család, a Goodman família életébe nyerhetünk bepillantást. Minderre az apropót a péntek esti vacsorák adják, amelyek pontosan olyanok, mint a vasárnapi ebédek, és amelyre összegyűlik a család apraja-nagyja. Más kérdés, hogy a két fivér, Adam és Jonny szükséges bosszúságként tekint az összejövetelre. Szükséges, mert jól tartják őket, és bosszantó, mert a mamával és a papával kell tölteniük az estét. És ami igaz, igaz, a mama és a papa elég különc figura, a nagyiról nem is beszélve.

Forgalmazó: HBO

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
Berkenye 2019 jan. 31. - 18:59:03
Tartalom: két testvér együtt vacsorázik péntek esténként a szüleik házában, de valahogy mindig rosszul sül el a dolog.