Pán Péter legújabb kalandjai / Tolvaj, ellenség és barát

Bakancslistához adom
Les nouvelles aventures de Peter Pan / The New Adventures of Peter Pan / Thief Friend and Foe
6 éven aluliak számára nem ajánlott francia-német-indiai animációs sorozat, II / 4. rész, 23 perc

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Michael folyamatosan viccelődik, és farkast kiállt. Mikor Sienna ellopja a Sohaország Nagykönyvét senki nem hisz már neki. Sienna elviszi Hook kapitánynak a lopott holmit, aki életre kelti az abban található szörnyeket. Elzavarja kalózait is, mert már nincs szüksége rájuk. Hook elkapja Péter, Wendyt és Csingilinget. Vajon, hogy sikerül megmenekülniük a gyerekeknek, és hogyan tudják a szörnyeket visszazárni a könyvbe?

A műsor ismertetése: A lenyűgöző látványvilágú epizódok főszereplője Pán Péter, és legjobb barátja, a forrófejű tündér, Csingiling. Pétert a kíváncsiság napjaink Londonjába vezeti, ahol ismét találkozik régi barátaival: Wendyvel és testvéreivel, Johnnal és Michaellel, valamint kutyusukkal, Newfyvel. A kis csapat körberepüli Londont, hogy aztán Sohaországba megérkezve izgalmasabbnál izgalmasabb kalandokba csöppenjenek, ahol az ott élő gyerekek már türelmetlenül várták őket.
A varázslatos szigeteken a gyerekek sellőkkel, sárkányokkal, indiánokkal találkoznak, beszélő fák és virágok, sőt, maga a Mikulás is felbukkan. Természetesen még Sohaországban sem csak játékból és vidámságból áll az élet, Pán Péter ősi ellensége, Hook kapitány és gonosz kalózai azon mesterkednek, hogy legyőzzék a gyereksereget. A félkarú kalóz gonoszabb, mint valaha, de az idő fölötte is eljárt: Sohaországban más gonosz erők is színre lépnek, akik megállítása érdekében Péter és Hook gyakran kénytelenek szövetkezni egymással.
A sorozat 26 epizódjából többi között kiderül, hogy takarítani bizony még Sohaországban is kell, hogy milyen születésnapi ajándéknak örül egy felnőni soha nem akaró kisfiú, vagy, hogy hogyan lehet megakadályozni a rémálmokat. Választ kapunk arra is, hogy mi történik Hook kapitány eltűnésekor, és miként végződik az Indián Faluban megrendezett hatalmas buli.
A mesében London olyan modern kori nevezetességei is visszaköszönnek, mint a Tower Bridge, a London Eye, a Big Ben, a méltóságteljes Trafalgar tér, vagy a Kensington Park, ahol a kisfiú saját szobrával is találkozik.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?