Túlélési praktikák / Úton a világvége felé

Bakancslistához adom
Doomsday Preppers / Hit The Ground Running
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai reality-sorozat, II / 0. rész, 2013

Értékelés:

31 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: John és Kelly Taylor attól tartanak, hogy Amerika hamarosan gazdasági összeomlás helyszínévé válik, ezért nem átallanak a napfényes Floridából egy virginiai hegyi tanyára költözni. Frank tehetős építési vállalkozó, aki magángépén furikázik ide-oda - és aki retteg a világvégétől, ezért bunkert épített maga és felesége számára. Brian Brawdy pedig terroristatámadástól tart, ezért ideje java részét túlélőautójában tölti az USA útjain.

A műsor ismertetése: Természeti katasztrófák? Társadalmi összeomlás? Háborúk? Világméretű járványok? Egyes amerikaiak szerint küszöbön a nyugati civilizáció és a mai világrend vége, ezért eljött a legváltozatosabb, legötletesebb és leggátlástalanabb TÚLÉLÉSI PRAKTIKÁK ideje. De vajon mennyit ér majd a katonai képzettség és a semmiből is főzni tudás, ha valóban bekövetkezik a megjövendölt apokalipszis? A Nat Geo meghökkentő sorozata megszállott túlélőművészeket faggat, s föld alatti rakétasilókba, féllegális lőterekre és önellátó gazdaságokba látogat.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?