Személy

Eduardo Rózsa Flores

színész
Született: 1960. március 31. (Bolívia, Santa Cruz)
Meghalt: 2009. április 16. (Bolívia, Santa Cruz)

Hozzászólások

Segítõ Béka 2012 jan. 05. - 19:30:39 Előzmény Miki1900
sajnálom, hogy b*zeráns volt. ill. bi. te mit gondolsz errõl?
fec2000 2009 ápr. 18. - 22:42:07
Béke poraira, ha már oly zajos élete volt.
Miki1900 2008 okt. 29. - 17:39:16 Előzmény Miki1900
"Merthogy Magyarországnak vége: ZICHER!
Parlamentáris demokráciának korlátai? Hogy azokat az ellenzék nem feszegetheti?
Másodpercre sem érdekes ez már. Ha a politikai elit, a parlamentáris demokráciának csúfolt valami mögé bújva teszi tönkre, fosztja ki maga, vagy másoknak –ráadásul idegeneknek, és ezen belül ráadásul olyanoknak kik az elmúlt –minimum- száz évben többször is bizonyítottal gonoszságukat és gyûlöletüket nemzetünk iránt - teszi lehetõvé azt, hogy tönkretegyék és kifosszak hazánkat. Ha a politikai elit és csatolmányai, ezt teszi, és ennek a bûncselekmény sorozatnak a lehetõséget a parlamentáris demokrácia biztosítja, akkor kérem, javítsák ki, ha nem így van: a rendszerrel van a baj és azt a rendszert NEMZETÉRDEKBÕL, el kell törölni.
Mert nem csak gonosz a fegyver egymagában, gonoszak mindig ketten vannak, kettõ gonosz kell a gyilkossághoz, és harmadiknak az áldozat.
Aki a parlamentáris demokrácia talaján álló mû ellenzéktõl várja az elsõ, jelzõ lövés eldördültét, vagy naiv, vagy…
Nem fogja megtenni, mert nem teheti meg. És legalább annyira retteg ez az ellenzéki nyakkendõs réteg a változástól, az igazitól, mert TUDJA, akkor õ is megy a levesbe.
Ergo:
Ma két lehetõség áll elõttünk, nemzetben gondolkodók (sovén, náci, fasiszták, stb.) elõtt:
1. belenyugszunk és elfogadjuk a ránk erõltetett felállást –de akkor abba lehet hagyni a nyivákolást, a mutogatást, és egyéb marhásságot, ami tüll függönyök és bársony drapériákkal díszített szalonokban (ti. kupleráj) konzumkisasszonyok közt szokás, és egyszer és mindenkorra –megúszandó persze a –vitathatatlan- kellemetlenségekkel járó- Nemzeti Ellenforradalomról lemondunk.
2. Többé, nem dõlünk be szirénhangoknak, elismerjük végre mi az EGYETLEN ÚT, és vállaljuk, mindennemû nyávogás nélkül a Nemzet által ránk kimért sorsot."

kezd tetszeni a blogja
Miki1900 2008 okt. 29. - 11:19:49