Színház

A kék csodatorta

mesemusical, 2019., 4 éves kortól

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Veszélyben Patológia királysága, mert a hisztérikus Szupertónia királykisasszony, király apját a végső kétségbeesésbe kergetve, nem akar férjhez menni. Kérők sora várakozik az ajtó előtt, de a királykisasszony hajthatatlan, a tudós Doktor Plágium sem tudja hisztériájából kigyógyítani.Doktor Plácébó szerint a gyógyszer egy kék habostorta formájában, a Kék erdőben várja a mindenre elszánt kérőket. Az út azonban veszélyes és kalandokkal teli. Át kell vágni a kövér Döhék csoki-földjén, meg kell menteni a hétfülű sárkányt, Drakulinát az elfuserált zseniktől és a Kámpicsokat is fel kell szabadítani Sanda Kán diktatórikus uralma
alól. Ki vállalja Szupertóniáért a sok kihívással teli utat? Csupán az, aki igazán szereti: Belkantó herceg. Útján barátja, a költő Vibrátó és a hozzájuk szegődött Heuréka kíséri el. Bár a pénzéhes Affekt és Effekt grófjai mindent megtesznek, hogy Belkantóék ne érjenek célba, a titokzatos Csuklyás segítségével mégis eljutnak a Kék Erdőbe, és a kék csodatortával együtt visszatérnek Patológiába.
Fülbemászó dallamokkal fűszerezett kedves történet, melyet sok nevetés és az igazi szeretet tanulsága tesz felnőttek és gyerekek számára egyaránt élvezetessé.

A(z) HeArt Társulat előadása

Bemutató időpontja:

2019. április 5., HeArt Társulat

Stáblista:

Szereplők

Dr. Placebo/Csuklyás
Belkanto herceg
Szupertónia királykisasszony
Patológia királya
Dr. Plágium
Effekt gróf
Affekt gróf
Zseni papa
Zseni fiú
Nagy Kámpics
Sanda Kán

Hozzászólások