Színház

Nap Pali kalandjai

játék, 1 felvonás, magyar, 2008., 6 - 11 éves kor között

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Kicsoda Nap Pali? És miért alszik a nappaliban? Miért kerülik az álmok? Talán beteg? Vagy csak előre tudja, hogy az a másnap egy olyan igazi nap palis napra virrad, amikor öt percenként csörög az óra, a kósza láb nem talál bele a papucsba, a fürdőszobában hideg van, a fogkrém keserű, még a reggeli kakaó sem ízlik, hát még az öltözés, na és a szélfútta, esőtócsás utca az iskola felé, ahol csak újabb gyötrelmek várnak egy alsó tagozatos iskolás kisfiúra.... aki ráadásul mindenki szerint egy égetni valóan rossz gyerek?
Ám ekkor felbukkan egy varázslatos alak, bizonyos Nagy Biriz Lóránt, és kezdetét veszi Nap Pali nagy kalandja, melynek végén kiderül, hogy a világ szép, a világ kalandos, felfedezésre váró végtelen: A gyermeki fantázia bő csapadéka nyomán burjánzó Éden. És ez az Éden talán nincs is olyan messze, sőt, az is lehet, hogy nagyon is közel van. És kiderül még valami más is, valami ennél is nagyobb csoda - de azt inkább majd személyesen!

Két nagy sikerű beavató gyerekelőadást követően (Tündérkopac ill. Árgyélus!) a Nap Pali kalandjaival a szűk körű alkotócsapat újra az általános iskolák alsó tagozatai számára kínál közös játékba foglalt beavató előadást.

A(z) Szigligeti Színház előadása

Bemutató időpontja:

2008. március 5., Szigligeti Színház

Stáblista:

Hozzászólások