Színház

Slava's Snowshow

cirkuszi előadás, 80 perc, 2019., 8 éves kortól

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

„A bohócművészet nem létezhet magányban. Nem olyan, mint az írás. Csak akkor hozhatsz létre valamit, ha a másik oldalon figyel a közönséged – emberek, akiket meg akarsz nevettetni vagy ríkatni.”   - Slava Polunin

Világszám a Fővárosi Nagycirkusz porondján! Április 11. és 14. között ellátogat Magyarországra a világhírű SLAVA’S SNOWSHOW, amely egy nagysikerű családi show és egyben nemzetközi színházi trendteremtő forma! A Fővárosi Nagycirkuszban hat előadás erejéig látható a nemzetközileg is elismert, a London Times által a világ legnagyobb bohócának kikiáltott SLAVA POLUNIN által kitalált SLAVA’S SNOWSHOW előadás, hogy a bennünk élő gyerek megidézésével megnevettessenek minket.

A SLAVA’S SNOWSHOW-t eddig több tucat ország több száz városában mutatták be, több mint hétezer teltházas előadást tartottak, amit több millió néző tekintett meg. Most pedig New York, London, Moszkva, Ausztrália, Mexikó, Franciaország, Ázsia, Dél-Amerika és Európa színpadjai után Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója és Fekete Péter kultúráért felelős államtitkár meghívására Magyarországon is látható!

A SLAVA’S SNOWSHOW egy költői, csupaszív előadás, ami számos érzelmet szabadít fel bennünk, így megnevettet, borzongat, megríkat és elgondolkodtat minket egyszerre. A hagyományos és kortárs színházi bohócok semmihez sem fogható keveréke. Legyen szó a viharban a gigászi hógolyót kifestett Sziszüphoszként görgető magányos bohócról, vagy egy hajóban a láthatárt kémlelő legénységről, biztosan megérint minket!

Ez a show más, mint a többi, sőt, ez a show a saját korábbi bemutatóitól is különbözik, ugyanis minden egyes fellépés során megújul! Az előadásban nagy szerepet kap az improvizálás, a fellépők a közönség reakcióinak megfelelően módosítanak a műsoron. Ennek köszönhetően az előadás minden városban és színházban különbözik a korábbiaktól.

Az előadást szerte a világon a legrangosabb színházművészeti díjakkal jutalmazták, Londontól New-Yorkig, Ausztráliától Mexikóig, Párizstól Moszkváig! Angliában a Laurence Olivier Díjjal jutalmazták, Oroszországban a Triumph díjjal!

„A bohóckodás egyfajta világnézet, képesség arra, hogy másként lásd a dolgokat, mint a többi ember!”

Egy előadás, ami szabadjára engedi a benned rejlő gyermeket!
Egy előadás, ami utat nyit a boldogsághoz!
Egy előadás, ami újraírja a bohóc fogalmát!
Bohócnak lenni életfilozófia!
Lépj be egy felszabadult világba! Ünnepeld az életet egy különleges módon! Nyisd meg a szíved az álmok és mesék előtt!

Készítette és rendezte: Slava Polunin
Alkotó és színpadi megjelenítés: Slava Polunin
Rendező: Viktor Kramer & Slava Polunin
Díszlet: Viktor Plotnikov, Slava Polunin
Jelmez és speciális effektek: Slava Polunin
Hang: Roman Dubinnikov, Slava Polunin
Szereplők: Artem Zhimolokhov, Ivan Polunin, Alexander Frisch, Chris Lynam, Yuri Musatov, Nikolai Terentiev, Aelita West

8 év alatti gyermekek számára nem ajánlott!

A(z) Fővárosi Nagycirkusz előadása

Hozzászólások

10/10
MrCloten 2019 ápr. 12. - 13:30:38 10/10
Fantasztikus, kihagyhatatlan!