Színház

Szent György és a sárkány

interaktív játék, magyar, 2013., 3 - 14 éves kor között

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Családi vasárnap, gyerek és felnőtt foglalkoztató. Kézműves foglalkozás tematikusan a programokhoz, limonádéval és mesekeksszel.

Vásári képmutogató, hozzá kapcsolódó interaktív drámajátékok gyerekekkel - lovagi torna, házisárkány képző anyukáknak, hercegkisasszonyok kiképzése sárkányrablás esetére-

Tárnok Marica bábművész színészként kezdte pályafutását. Tagja volt a Független Színpadnak, a Gergye Krisztián társulatnak, játszott a tatabányai Jászai Mari Színházban, a Budapest Bábszínházban és számos független kortárs társulattal is dolgozott. Drámapedagógiai és múzeumpedagógiai programokat, dráma- és bábjáték foglalkozásokat vezet. A Bethlen Téri Színházban már találkozhatott vele a közönség, mint kortárs táncos, színész, bábművész, rendező, tartott foglalkoztatót, kézműves foglalkozást, színházi "kulisszajárást".

A Marica Bábszínháza egy új, kicsiknek és nagyobbaknak egyaránt szóló vasárnapi programsorozat, melyben minden alkalommal más-más téma köré épül fel a kétórás interaktív program. Jegyet csak akkor kell váltanod, ha már betöltötted a hármat. És ha ez nem lenne elég, minden jegy mellé jár egy pohár limonádé és mesekeksz tízóraira.

A(z) Marica Bábszínháza előadása

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások