Színház

Ádám és Éva

kabaré, 2 felvonás, magyar, 2004.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Ne rémüljön meg! Címünk a világon semmit sem jelent, csupán arra utal, hogy hová jutottunk el a kezdetektől, tehát a bibliai első embertől egészen addig az utolsóig, aki kitalálta, hogy egyfolytában fizetnünk kelljen valamiért.

Kabarénkból megismerheti a való világot, ha nem is az igazit, de amivel a tévékben etetnek minket, azt biztosan, hiszen színpadunkon békefenntartó katonák, elszánt vállalkozók rohangálnak, miközben mi a magunk módján betemetjük a gyűlölet árkait, természetesen némi reklámmal megszakítva, ahogy azt megszoktuk odahaza a karosszékben. Persze közben ellátogatunk egy kínai piacra, egy eurókocsmába és némi hálapénz reményében még egy orvosi rendelőbe is. Előadás közben megasztárok, tüntetők valamint rendőrök biztosítják a teljes anarchiát. Ebből is láthatja, hogy ha eljön, otthon érzi majd magát, bár nem kell a tévécsatornák között keresgélni, mi egyszerre a nyakába öntjük az egészet. Nem kell kapcsolgatnia, itt kikapcsolhat. Mobiltelefonját is. Hagyjanak üzenetet.

Az előadás végén ajándékot is kap, a mi üzenetünket. A Bokros, Draskovics csomagok után kap tőlünk egy úgynevezett Mikroszkóp csomagot, amit bármikor elővehet, hogy segítsen Önnek kinevetni ezt az egész erőszakos, mohó és fontoskodó világot.

A(z) Mikroszkóp Színpad előadása

Bemutató időpontja:

2004. március 19., Mikroszkóp Színpad

Stáblista:

Hozzászólások