Színház

Az ágy közös, a párna... avagy hányszor kell még elmondanom?

előadás, 2018.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

A nyolc jelentből álló párkapcsolati vérkép Réti Adrienn és Baki Dániel improvizációiból született. A Horváth János Antal által írt és rendezett előadás olyan párkapcsolati helyzetekkel szembesíti a nézőket, amelyek minden fiatal számára ismerősek lehetnek, akár túljutottak már az összeköltözés nehézségein, vagy még éppen előtte állnak. Az előadás megmutatja, hogyan változhat két ember kapcsolata a felelősségvállalás és a döntéshelyzetek súlya alatt, amikor a kimondatlan igazságok, vágyak és félelmek az egyének lelkét is eltorzítják.

A színdarab a Werk Akadémia színházi menedzsment szakos hallgatóinak felkérésére és szervezésében jött létre.
A Werk Akadémián több éve folyik, az országban egyedüliként, felnőttoktatásban kimondottan színházi menedzser képzés. Olyan oktatók adják át gyakorlati és releváns tapasztalataikat, mint Orlai Tibor (Orlai Produkciós Iroda), Mattyasovszky-Zsolnay Bence (Katona József Színház), Timár András (színháztörténész), Erdélyi Adrienn (k2 színház), Szentpéteri András (Pentaton), Meczner Vera (Gradus Művészügynökség) vagy Kulcsár Viktória (Füge). 

Bemutató időpontja:

2018. június 16.,

Stáblista:

Hozzászólások

Oszkár Horváth 2018 jún. 18. - 19:50:00
Elképesztő szellemes, vicces, találó, érzékeny, reális, ismerős. Igazi kedves és rohadék pillanatok jól megfogva, örömmel meg drámával, nevetéssel, meg mondjuk 40 fokkal. Nem impro, csak az alapján készült, tűpontosan meg van írva, és amikor el kell játszani, hogy ott van még valaki (miközben csak 2 színész játéka az egész), az pedig felvonultat pár rendhagyó, mégis jól érthető megoldást. Van benne minden, vicc, szeretet, kicsinyesség, sunyiság, beleszarás, gátlás, titok, család szégyellés, erőltetett jópofáskodás, irigység, kulturáltság, proliság. Sűrűbb, mint általában egy darab, ahogy a Ladybirdben vagy a Shop Stopban több dolog történik 90 perc alatt, mint a filmek többségében. Színházba való, és abból is a jóféle.