Színház

Beszélő fejek

előadás, 2021.

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Mit tegyünk, ha a szomszédasszony egy nap megöli a férjét? Hogyan jelentsük fel felebarátainkat? Drukkoljunk-e, ha nyugdíjas édesanyánk váratlanul bepasizik? Hogyan hazudjunk magunknak, a karrier érdekében eladjuk magunkat? Alan Bennett meséi hétköznapi emberekről szólnak, akik extrém helyzetekben találják magukat. A négy monológ, hol humoros, hol megrázó, de mindig mélyen emberi.

A(z) Centrál Színház előadása

Bemutató időpontja:

2021. október 24., Centrál Színház

Stáblista:

Hozzászólások

itsme1 2022 ápr. 06. - 07:27:18
A Centrálban láttam ezt a darabot. Jól megírt történetek, mégsem fogott meg igazán egyik sem, pedig közelítek afelé a korosztály felé, akinek ez igazán szól. Leginkább a színészek parádés alakításai kötötték le a figyelmemet, ezért is érdemes színházba járni.
De!
Ezen a fórumon üzenem Puskás Tamás igazgató úrnak, hogy nem csinálunk olyat, hogy négy művészt hirdetünk meg két felvonásban, majd csak hárman adnak elő egy-egy monológot, mert a néző átverve érzi magát. (2022.04.05.)
10/10
teze 2022 márc. 31. - 22:31:20 10/10
abszolúte nem bántam meg, 4 ember tart egy-egy monológot; maradjunk annyiban, hogy egyik jobb volt, mint a másik. az egyik felejthető, habár nem volt rossz, kettő egész jó, és az egyik pedig abszolút felejthetetlen előadás.