Színház

Charley nénje

zenés vígjáték, magyar, 2015.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Charley és barátja, Jack beleszerettek a szép Spittigue lányokba, Kittybe és Annie-ba, akiket apjuk féltékenyen őriz. Ráadásul a fiatalembereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnőnek a látogatása azonban reményt kelt a fiatalokban. Remek tervet eszelnek ki, ám mindent tönkretenni látszik, hogy Donna Lucia, a nagynéni nem érkezik meg. Ezen az apróságon azonban hamar túlteszik magukat a fiatalemberek, és ráveszik barátjukat, hogy játssza el a néni szerepét. Minden szépen halad egészen addig, míg a valódi Donna Lucia meg nem érkezik...

Ebből a zűrzavarosnak látszó történetből reményeink szerint egy igazán szórakoztató színházi este kerekedik - ehhez a vígjáték irodalom kiválóságai garantálják segítségüket.

Kiváló szerepek, helyzetek, jobbnál-jobb dramaturgiai fordulatok - a darab mára már a műfaj klasszikusának számító remeke.

S tegyük hozzá mindehhez Aldobolyi Nagy György szellemes, lírai, játékos, tehát a sikerhez nélkülözhetetlen, remek zenéjét.

A(z) Gárdonyi Géza Színház előadása

Bemutató időpontja:

2015. december 11., Gárdonyi Géza Színház

Stáblista:

Szereplők

Lord Frank Babberley (oxfordi diák)
Jack Topplebee (oxfordi diák)
Charley Wykeham (oxfordi diák)
Sír Francis Topplebee (nyugalmazott indiai ezredes)
Donna Lucia D'alvadorez (a Charley nénje)
Stephen Spittigue (oxfordi ügyvéd)
Kitty Verdun
Annie Spittigue
Brasett (szolga)

Alkotók

Hozzászólások