Színház

Csodálatos "M"

előadás, magyar, 2008.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az idén Csodálatos "M" címmel mutatjuk be táncszínházi előadásunkat. A kaszkadőr elemekkel és élethű harci jelenetekkel tarkított mozgásszínházi előadást Gyöngyösi Tamás álmodta színpadra a GNM Kontúr Fizikai Táncszínház tagjaival.
Rövid jellemzés a próbafolyamatról: "A próbák sérülésekkel járhatnak, - mondta a rendező, aki szerint nagy teher nehezedik a színészekre: egyes jelenetek valóban fájdalommal járnak." Olyan akrobatikus és kaszkadőr elemeket, kontakt mozgásokat láthatunk a színpadon, melyek maximális koncentráltságot és fegyelmet igényelnek a szereplőktől. Az előadás fő témája a nők és a férfiak világa, a szerelem és az agresszivitás közötti kölcsönhatás, illetve ellentét. Egy fáradt társaság érkezik haza hosszas mulatozásból, az alakuló viszonyrendszert az "Idegen" érkezése borítja fel.
A táncszínház egy különös "világ", ahol szükség van a néző szárnyaló képzeletére. A történet megértéséhez a rendező a zene, a mozgások, a gesztusok, a tekintetek, a fény-kontúr hatások hangulatváltásait hívja segítségül.

A(z) GNM Kontúr Fizikai Táncszínház előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Hozzászólások