Színház

Egy csók és más semmi

operett, 2021.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

Az Egy csók és más semmi Eisemann Mihály operettje, melynek szövegét Halász Imre és Békeffi István írta. Egy jól ismert történet a válni készülő fiatalasszonyról, aki a per ideje alatt beleszeret egy fiatal férfiba, nem tudván, hogy ki is ő valójában... A főcselekmény mellett, még további események is bonyolítják a történetet, humoros félreértésekkel és fülbemászó dallamokkal. A történet végén persze mindenki megtalálja párját és a dolgok is a helyükre kerülnek, köszönhetően Sáfrány ügyvéd és Sőn Tóni kitartó munkájának. A mű talán legismertebb feldolgozása az 1941-ben készült film Tolnay Klári és Jávor Pál főszereplésével.

„Csak egy perc, csak álom, de én azt sem bánom, ha itt ég a számon a szád. Hisz' máma nincs dráma, nem kell a nagy regény, szívünk ma már oly szerény...”

A kecskeméti színpadon Szőcs Artur rendezésében, többek között, Koltai-Nagy Balázs, Orth Péter, Szabó Dorottya, Pál Attila és Csombor Teréz főszereplésével látható a népszerű operett, melyben közreműködik színház zenekara és énekkara.

Közreműködik, a Kecskeméti Nemzeti Színház zenekara és a Kecskeméti Nemzeti Színház énekkara.

A(z) Kecskeméti Katona József Színház előadása

Bemutató időpontja:

Stáblista:

Szereplők

Dr. Sáfrány
Schön Tóni
Kulhanek elnök
Robicsek
Robicsekné
Manci/Zöldhelyiné
Krecsák törvényszéki szolga
Vrabecz/I. bíró/Pincér II
Vrabecz/II. bíró/Pincér I.
Bartáné

Hozzászólások