Színház

Éhség

előadás, magyar, 2013.

Még nincs szavazat!

Légy te az első!

wannabezero
2013. máj. 29. 14:09 | Válasz | #10

Valaki segitsen mert megorulok!! :( Egy hetig atestem a lo masik oldalara, es inkabb bulimias voltam, mint anorexias. De tegnaptol ujra az almas napjaimat elem. Nem tudom hany kilo vagyok mert nem merhetem magam es kikeszit!! Megorulok. Pedig tutira meghiztam. Ma ettem delelott ket nagyon mini almat, kb a ketto volt 200g. Es most egy zoldalmat, ami mar nagyobb volt es rettenetesen buntudatom van miatta :S Bar reggel vettem be hashajtot is, szoval remelem egesz napos hatasa lesz! Meg 2 orat szoktam edzeni, de nagyon felek, hogy ettol is hizni fogok... Sok helyen irjak, hogy a gyumolcstol meghizok. Ez igaz?? Valaki segitsen :(

Arról is szól, amire gondolnál. Az éhezőkről. De nem csak azokról, akiknek nem jut, hanem azokról is, akik önként választják az éhezést: tiltakozásul (éhségsztrájkolók), testképzavarból (anorexiások) vagy ezoterikus vallási meggyőződésből (fényevők).
Étkezési zavarokkal csak a jóléti társadalmak küzdenek: akiknek minden falatért meg kell küzdeniük, azok nem engedhetik meg maguknak e betegség luxusát. De ettől még belehalhat ugyanúgy az anorexiás is, ahogy az ép ésszel még kevésbé felfogható fényevő vagy a sokkal inkább belátható éhségsztrájkoló is.
Egy-egy felvonás egy-egy történet minden oldalról körüljárva. Kórus mesél a többiről.

A(z) Trafó előadása

Bemutató időpontja:

2013. december 4., Trafó

Stáblista:

Hozzászólások